10 perc, és kész a tészta!

Ki mondta, hogy csak a húsos és sós tészták finomak? Egyszerű, retro és modern recepteket mutatunk, amelyek elkészítése belefér a tészta főzési idejébe.

Legyen paradicsomos és olaszos – a tésztáról ez jut legelőször eszünkbe. A spagetti friss paradicsommal, parmezánnal, pár csepp olívaolajjal, frissen őrölt borssal, pár bazsalikomlevéllel, hmm nagyszerű! És ami nem utolsó szempont, azon nyomban, a tészta elkészülésének pillanatában összeállítható, majd tálalható. Na, most ilyen és ehhez hasonló recepteket hoztunk. Lesz köztük pár retro változat az édesszájúaknak is, mert a hazai ízek mindig csodás nosztalgiával töltenek el!

Még több tésztareceptet itt találtok!

Ajánlott videó

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Ünnepi mediterrán halragu

Ha ti is szoktatok karácsonyra halat készíteni, akkor most itt egy remek receptötlet, egy egyszerű halragu, amit tetszőleges tengeri halfiléből készíthettek. A vibráló, mediterrán ízek ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Kevés az időd? Mutatjuk az 5 leggyorsabb karácsonyi főételt

Egészben sült pulyka, így-így panírozott, majd olajban kisütött húsok és halak, halászlé, töltött káposzta? Finoman szólva sem időspórolós, kapkodva összedobható karácsonyi főételek. Mutatunk pár receptet inkább, amelyek bizonyítják, hogy nem minden fogás időigényes és őrületesen pepecselős, ami karácsonyi.

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...