Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ritka felvétel Gordon Ramsayről 1988-ból, amikor épp neki dirigálnak a konyhán

1988-as felvétel Gordon Ramsayről, amint kivételesen nem ő dirigál másoknak, hanem neki dirigálnak. Méghozzá ravioliszaggatás közben.

Ha kíváncsi vagy Gordon Ramsay-re fiatalon, 22 évesen, konyhai beosztottként, amint éppen nem ő osztja a körülötte álló megszeppent embereket, hanem ő az, aki a séf jobbkezeként tanul és csendben figyel, akkor ezt nézd: 

A tanár és séf nem más, mint Marco Pierre White, akit az első celeb séfként tartanak számon Angliában, a helyszín az ő étterme, a Harveys Londonban, a dátum 1988, az apropó egy korabeli TV-műsor, ami az étterem kulisszák mögötti működésére volt kíváncsi.

És milyen jól tette! Láthatjuk Gordont, mint sous-chefet, amint szó nélkül szaggatja a raviolit és suvickolja a konyhapultot. A szép pedig az egészben az, hogy le se tagadhatja, hogy kijárta a maga útját a csúcsig.

White egyébként 1987 és 1993 között vezette a Harveys konyháját, ahol több ma világhírű brit séfet is kinevelt, többek közt Philip Howardot vagy Gordon Ramsayt - nem mellesleg pedig két Michelin-csillagot is szerzett ez idő alatt.

Ezt láttad már?

Ő az a magyar apuka, aki autista fia miatt nyitott csokiműhelyt - ismerd meg történetüket

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!