A pokol konyhája: két vendég megsérült Gordon Ramsay Las Vegas-i éttermében

Mindannyian tudjuk, hogy egy-két vacsora utáni koktél komoly problémákat okozhat - na de nem így!  

Gordon Ramsay Las Vegasban található éttermének, a "Hell's Kitchen"-nek a kialakítása szépen illeszkedik a bizarr, díszletszerű város hangulatához. Nevéhez - ami magyarul azt jelenti: a pokol konyhája - méltó módon tüzes hangulatú, lángnyelvekre utaló dekorral "feldobott" belső tereket alakítottak ki benne. A vendégek "pokoli" koktélokat is kóstolhatnak itt.

Egy-egy tüzes ital átlagosan 14 dollárba (4000 Ft) kerül.

A veszélyes "szamár"

Az italok elnevezése sem sejtet sok jót. Az egyik a "Meet Your Maker” (Találkozz a teremtőddel!), a másik a “Smoke on the Blvd” (Füst a sugárúton) a harmadik pedig nemes egyszerűséggel a “The Pitchfork" (Vasvilla) névre hallgat. Végül még sem ezek az italok, hanem az ártatlanabb "Rum Donkey" (Rumszamár) okozta egy pár vesztét. A páros ugyanis megégette magát az ital tetején lángoló passiógyümölccsel. A csemegét az étterem azóta levette az étlapról.

A Munchies utánajárt, és kiderítette, hogy tudományos cikkek is születtek arról, milyen komoly égési sérüléseket tud okozni egy-egy lángoló koktél.

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Újra füstölnek a Szerencsi Cukorgyár kéményei - ám sajnos csupán ideiglenesen

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

9 ázsiai leves, amit ha megkóstolsz, szerelmes leszel

Temérdek rizs- vagy üvegtészta esetleg udon- vagy göndör búzatészta, megannyi különleges fűszer, a magyar konyha számára szokatlan feltét és ízvilág. Az ázsiai levesek annyira finomak és addiktívak, hogy nem csoda, hogy jó ideje megőrül értük a világ!

Nosalty

További cikkek