Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kendall és Kylie Jenner olyan táskát dobnak piacra, amilyenre tuti nem számítottál

A botrányhősnőkként is ismert "divatkirálylányok" újabb meghökkentő húzása, hogy kajahordó dobozokat terveznek. Mindezt táskaként.  
Kendall és Kylie, a Jenner nővérek divatot teremtenek - vagy ha nem is divatot, de követőket azt tuti. Kislányos tinicuccokkal kezdték, de mára szofisztikált ruha-együtteseket is terveznek. Néha azért, becsúszik egy kis baki. Például most, hogy kínai kajás doboztáskát terveztek. Mondjuk ki nyugodtan: Ezt most miért kellett? 

A 150 dolcsiért kapható kínai kajás dobozretikül, ami olyan kicsi, hogy a Jenner lányok tutira az erkölcseiket pakolják bele, ugyanis abból nincsen sok nekik.

 
A táskán a "KK Express" felirat olvasható, ami egy népszerű kínai étteremlánc Amerikában. Az igényes tigris nyomat alatt még helyet kapott a Los Angeles és Kalifornia felirat is, megtisztelve ezzel a testvérek szülővárosát. A táskához tartozik egy fém tartófül - mint az igazi ételhordóknál - plusz egy pánttal a csuklódra is tudod tekerni a kis táskát, nehogy valaki lecsapjon rá, amikor azt hiszi, gőzölgő illatos csirkéhez juthat, ha elveszi tőled. 
 
 
A csajoknak már többször is meggyűlt a bajuk a tervezett holmijaikkal. A kritikusok azt mondják, hogy a lányok nem tartják tiszteletben a különböző nemzetiségeket. Ez azért némileg túlzás, hiszen a legutóbbi húzásuk viccesebb volt: júniusban egy vintage pólókollekciót mutattak be. A pólókra halott énekesek és ikonok képeit nyomták, amivel nem lenne semmi baj (leszámítva, hogy ezt csinálja most minden fast fashion márka is), de olyan darabok is voltak, amiken a Jenner-lányok szerepeltek, ezzel pedig kicsapták a biztosítékot: sokaknak nem jött be, hogy magukat egy szintre emelték a jobb létre szenderült bálványokkal. A Jenner-lányok nem értették mi baj ezzel, de azért bocsánatot kértek. 
 
 
 
A kajatáska dizájn egyébként - bármennyire is hihetetlen - először nem Kendall és Kylie fejéből pattant ki. 2014-ben Deborah Lloyd dizájner, is hasonló ételhordó táskát tervezett, mert olyan nagy hatással volt rá Sanghai-i útja. 
 
 
És végezetül, mi lehetne a mi hazánkban olyan kultikus, mint a kínai kajahordó az amerikaiaknál.  Egy fröccsöntött műanyag, színes fedeles, ételhordó doboz oszlop. Mi ezt kínáljuk most neked retikül formátumban - reméljük, hogy mi is befutunk:
 
 
 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!