8 töltött paradicsom, ha van elvétve otthon néhány kósza darab
Itt az ideje, hogy a lecsón kívül más is készüljön paradicsomból. Jöjjenek a csodás töltött paradicsomok, melyekkel nagyon jóllakunk majd, és nincs velük sok macera sem.
NosaltyItt az ideje, hogy a lecsón kívül más is készüljön paradicsomból. Jöjjenek a csodás töltött paradicsomok, melyekkel nagyon jóllakunk majd, és nincs velük sok macera sem.
NosaltyHa a hétköznapokban gondolkodunk, az egytálételek és töltött zöldségek tuti eszünkbe jutnak, mert pompás megoldásnak bizonyulnak akár több napra is. Most darált húsos recepteket mutatunk, csillagjegyek szerint!
NosaltyTöltsd meg hússal vagy zöldségekkel és izgalmas gabonákkal a paradicsomot, a gombát, a batátát, a cukkinit vagy a padlizsánt!
NosaltyJön-jön-jön a (valamivel) olcsóbb paradicsom szezonja, tegyük bele levesekbe, egytálételekbe, főzzük tésztákba, és használjuk püré helyett is! Szeretitek, ugye? Főzzetek velünk ezen a héten is!
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyLegyen még fantasztikusabb a karácsonyod, vegyél részt az ALDI egyedülálló nyereményjátékában!
HirdetésA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.