Itt az ideje, hogy a lecsón kívül más is készüljön paradicsomból. Jöjjenek a csodás töltött paradicsomok, melyekkel nagyon jóllakunk majd, és nincs velük sok macera sem.
Ha a hétköznapokban gondolkodunk, az egytálételek és töltött zöldségek tuti eszünkbe jutnak, mert pompás megoldásnak bizonyulnak akár több napra is. Most darált húsos recepteket mutatunk, csillagjegyek szerint!
Jön-jön-jön a (valamivel) olcsóbb paradicsom szezonja, tegyük bele levesekbe, egytálételekbe, főzzük tésztákba, és használjuk püré helyett is! Szeretitek, ugye? Főzzetek velünk ezen a héten is!
Ha csak pár egyszerű alapanyagod van otthon, és csupán fél óra áll rendelkezésedre a főzésre, akkor dobj össze egy ízletes zöldséglepénykét. Az alábbi receptek olyan ínycsiklandozóak, hogy biztosan mindenki megtalálja közöttük a neki tetszőt.
A csirke örök dobogós, ha kedvenc alapanyagainkról van szó: sokan unják, sokan száraznak tartják, de csak rajtunk múlik, hogy variáljuk, mihez esszük, hogyan főzzük-sütjük. Mutatunk 7 receptvariációt a hét minden napjára, csirkével!