A finomságokról nagyon nehéz lemondani a diéta során, azonban mindenki kedvenc csokoládéfajtájáról nem kell. Csupán megfelelő időben kell elfogyasztanod.
Nagyjából tisztában vagyunk a csokoládék százalékaival, nem? Vagy nem is nagyon foglalkozunk vele, mert úgyis tudjuk, hogy melyik tábla a tej, az ét és a fehér? A biztonság kedvéért inkább nézzük meg, mit jelentenek pontosan a számok, nehogy valakit meglepetés érjen.
Újabb klassz üzlettel bővült a Fény utcai piac felhozatala. Bereznay Tamás egy nemesen egyszerű formulával jelentkezett, ami annak ellenére, hogy elsőre nem hangzik annyira extrának, mégis hiányt pótol.
Ugyan a magyar konyha általában nem a könnyedségéről híres, most mégis csupa olyan étket lakmározhatunk ebédre, ami nem nehezíti el annyira gyomrunkat. Induljon a hét, jöjjenek a receptek!
Három fogás, melyekben valamiféle fanyarság izgatja fel az ízlelőbimbóinkat. Citrom a csirkés tojáslevesben, paradicsom a tésztában, és rebarbara a pohárkrémben.
Végre fogyaszthatunk friss és zsenge újburgonyát, melyből rengeteg fantasztikus ételt készíthetünk. De először egy jó krumpliköretet varázsoljunk belőle!