8 pompás tészta, ha pont van parlagon egy csomag spagetti
Spagettizzetek be a családdal, barátokkal, vagy akár egyedül a kedvenc könyvetekkel, filmetekkel kuckózva, és turbózzátok fel sütőtökkel, ricottagombóccal vagy éppen citrommal.
NosaltySpagettizzetek be a családdal, barátokkal, vagy akár egyedül a kedvenc könyvetekkel, filmetekkel kuckózva, és turbózzátok fel sütőtökkel, ricottagombóccal vagy éppen citrommal.
NosaltyGyorsak, mennyeien selymesek a szósztól, és percek alatt behabzsoljuk őket. Jöjjenek a fenséges tésztás receptek, amik biztosan feldobják a napodat!
NosaltyA sütőtökből korántsem csak krémleves készülhet, ezen lépjünk túl. Van itt gnocchi, rizottó, sajtos tészta, casserole, tortelli, saláta. Gyönyörűek, napsárgák, ízesek!
NosaltyItt a november, végérvényesen megérkeztünk a sütőtökszezonba, amikor levesben, köretként, húsos és vega ételekben, sőt, még édességekben is feltűnik az egyik legfinomabb ízű zöldségünk. Ráadásul számos fajtája létezik, melyek ízükben is állagukban is különböznek, de az mindre igaz, hogy nagyon finomak.
Szekeres DóraNem várunk a hétvégére, hogy különleges menüsorban legyen részünk! Készítsetek thai vörös currys csirkelevest, majd a szezon sztárjából selymes sütőtökös spagettit, végezetül egy-két túrós falatkát.
NosaltyA tavalyi árhoz képest jóval olcsóbban lehet most tojást venni, de a csirkehús szerelmeseinek is jó hírrel szolgálhatunk.
NosaltyBizony, a gyömbéres keksz nemcsak karácsonykor és télen esik jól, hanem a kicsit borongósabb tavaszi napokon is.
NosaltyHa csak pár egyszerű alapanyagod van otthon, és csupán fél óra áll rendelkezésedre a főzésre, akkor dobj össze egy ízletes zöldséglepénykét. Az alábbi receptek olyan ínycsiklandozóak, hogy biztosan mindenki megtalálja közöttük a neki tetszőt.
NosaltyA lazac igazi szuperélelmiszernek számít, azonban nem ez az egyetlen halfajta, amelyik tele van hasznos tápanyagokkal.
Nézzük, mire érdemes figyelni csirkehúsvásárláskor, hogy semmiképpen ne kerüljön a kosarunkba romlott élelmiszer.
A csirke örök dobogós, ha kedvenc alapanyagainkról van szó: sokan unják, sokan száraznak tartják, de csak rajtunk múlik, hogy variáljuk, mihez esszük, hogyan főzzük-sütjük. Mutatunk 7 receptvariációt a hét minden napjára, csirkével!