Pudingos sütemények karácsonyra
Az édes puding és a lágy tészta tökéletes harmóniája garantálja a desszert egyedülálló ízélményét. Most a legfinomabb pudingos süteményeinket hoztuk el neked!
NosaltyAz édes puding és a lágy tészta tökéletes harmóniája garantálja a desszert egyedülálló ízélményét. Most a legfinomabb pudingos süteményeinket hoztuk el neked!
NosaltyHa egy válogatósabb társaságnak kell valami édességet készítened, akkor ezekkel a szuper krémes pudingos süteményekkel biztosan nem nyúlhatsz mellé!
NosaltyTudjuk, hogy egy valódi szakács nem ismeri a pudingpor fogalmát, és ha ilyen finomságot készít, akkor azt csakis valódi, főzött, tejszínes vagy épp tojással készülő krémből teszi. De ha a realitást nézzük, mindenki készített már porból pudingot, sőt vannak, akik többféle étel elkészítésénél is bevetik, sűrítéshez például. Mikor hasznos, és mikor felesleges pudingport használni a főzéshez?
Szekeres DóraIgazán puha és finom süteményre vágysz? A vaníliapuding és az alma kombinációjával nem lőhetsz mellé!
NosaltyTésztasaláta és tésztasaláta közt is van különbség, mi pedig inkább válasszuk azokat a recepteket, amelyek tényleg gazdagok, laktatóak, és tele vannak mindenféle jóval.
NosaltyHasználd ki, hogy télen plusz hőt termel a kerti komposztod, és fűts vele!
NosaltyMeghámozni egy narancsot nem nagy feladat. Már ha az ember csak úgy kézzel, barbár módra esik neki a külső buroknak. Ha azonban a lehető legtisztábban szeretnénk kinyerni a gyümölcshúst, ennél komolyabb módszerekhez kell folyamodnunk. Lássuk ennek lépéseit, képeken!
Lakos BenedekHa gyorsan elkészíthető, finom és változatos fogásokra vágysz, próbáld ki ezt a különleges háromfogásos menüt!
A tojás ezerféleképp elkészíthető alapanyag, ami igazából a nap bármely időszakában jól tud esni. Az azonban egyáltalán nem mindegy hogyan készíted és mivel párosítod a tojást, hogy a a lehető legegészségesebb legyen!
Turbózd fel a burgonyafőzési módszered, és hagyd el a vizet.... ezúttal valami mást mutatunk!
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...