penészes sajt

A mikrobiológus elárulta, mi történik, ha penészes ételt eszel

Megjelent egy kis szürkés penész a hűtőben lapuló sajton? Szerinted mi a helyes teendő ebben az esetben? Elég csak levagdosni róla a penészes részt, vagy az egészet ki kell dobni? Egy mikrobiológus most végre lerántotta a leplet az igazságról... Ha nem szeretnél komoly betegséget összeszedni, akkor jobb, ha erről te is tudsz!

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...