Hamarosan beköszönt a brutális parlagfűszezon, mely sokaknak egy igen kellemetlen időszak. Most egy allergológus ad tanácsokat, hogyan vészelhetjük át.
A pollenszezon kellős közepén rengetegen szenvednek a szűnni nem akaró allergia tüneteivel. Szemviszketés, orrfújás, álmatlan éjszakák – van néhány szuper trükk, amivel enyhítheted a kellemetlenségeket.
Nem várt fordulat: a vezetőség bezáratta a turisták és a helyiek szemében is igen nagy népszerűségnek örvendő Parajdi Sóbányát Székelyföldön. A probléma átmeneti.
A pécsi Király utcában egymást érik a pubok, éttermek, ételbárok. Közöttük csendesen, de annál erőt sugárzóbban várja vendégeit a Morzsa alkotóműhely, ami egyszerre pékség, reggeliző, progresszív bisztró. Forradalmi hely, zabolázott, de célra törő energiákkal.
Az avokádó igazi szuperélelmiszer, és bár tudjuk, hogy nem a legfenntarthatóbb alapanyag, ha hozzájutunk, fenséges fogások készíthetők belőle, mutatjuk!
Hosszú volt a napod, ezért nincs sok kedved a konyhában ácsorogni, viszont egy ízletes fogásra vágysz? Akkor imádni fogod az alábbi gyors vacsoraötleteinket.