menütervezés

3 étel, amely egész hétre kitart, ha így variálod őket

Manapság nemcsak környezetvédelmi, de anyagi szempontból is érdemes minél tudatosabban mozogni a konyhában, és az ad hoc, spontán főzésekről és rendelésekről visszaállni egy takarékosabb működésmódra, amelyben akár egy hétre előre is megtervezzük a menüt, figyelve arra, hogy a maradékokból másnap új ételek szülessenek.

Szekeres Dóra

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...