mede ádám

„Michelin-csillag nélkül fine dining éttermet csinálni olyan, mint futva indulni...

2019-es nyitása óta folyamatosan erősíti pozícióját a Kertész utcai Laurel étterem a budapesti fine dining szektorban. Báthory Gergely, a Laurel tulajdonosa, és Mede Ádám, az étterem séfje, egyaránt hisznek benne, hogy a vendéglátás lényege egyszerű: a vendég finomat akar enni, és jól szeretné érezni magát. Erre törekednek ők is, és úgy látják, francia konyhatechnológián, letisztultságon, magyar-ázsiai komplex ízeken alapuló koncepciójuk megtalálta a maga közönségét. Az ideális csapatról, a Michelin-csillag funkciójáról és a csopaki Restiről kérdeztük őket.

Nosalty

„Édesanyám azt mondta, hogy bármi lehetek, csak szakács ne” –...

Mede Ádám, a Laurel Budapest séfje a tavalyi év után idén ismét elnyerte az Év Fiatal Séftehetsége díjat, csapatával pedig egyre inkább a budapesti fine dining szcéna meghatározó szereplőjévé válik. A Michelin Guide által ajánlott étterem séfjét ennek apropóján kérdeztük munkásságáról, arról az útról, amelyen 18 éves kora óta halad töretlenül előre.

Szász Nóri

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...