lila burgonya

Megéri megvenni a lila krumplit, a pagodakarfiolt vagy a lila...

A leghétköznapibb zöldségek is különleges, elegáns fogások alapanyagaivá válhatnak, ha beszerezzük őket kevésbé ismert változatban, azaz a megszokottól eltérő színben pompázó darabokkal dolgozunk – azt hihetnénk róluk, újfajta nemesítések eredményei, pedig nagy részüket évszázadok óta ismeri és fogyasztja az emberiség.

Szekeres Dóra

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek