5 tipp, mely segít, hogy sokáig virágozzon a krizantém
Mindenszentek és halottak napja közeledtével egyre többen vásárolnak krizantémot, ám azt csak kevesen tudják, miként lehet őket sokáig életben tartani.
NosaltyMindenszentek és halottak napja közeledtével egyre többen vásárolnak krizantémot, ám azt csak kevesen tudják, miként lehet őket sokáig életben tartani.
NosaltyHa olyan varázslatos növényeket szeretnél idén mindenszentekkor a temetőbe ültetni, melyek ízlésesen, esztétikusan díszítik szeretteid vagy ismerőseid síremlékét, akkor válaszd az alábbi csodaszép fajtákat!
NosaltyTe is szeretnél minél tovább gyönyörködni az őszi krizantémok által nyújtott színpompás látványban? Akkor kövesd az alábbi tippjeinket!
NosaltyVége a nyárnak, ez azonban nem jelenti, hogy szürkén kell, hogy árválkodjon az erkélyünk vagy balkonunk. Tegyünk szívósabb őszi virágokat a ládákba!
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyLegyen még fantasztikusabb a karácsonyod, vegyél részt az ALDI egyedülálló nyereményjátékában!
HirdetésA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.