Egy igazán magyaros ételt készített Dékány Ferenc - Kolbászkirály - Ambrus György olimpiai bajnok mesterszakáccsal. Természetesen nem hiányozhatott a kolbász sem a tarhonyásból. (x)
Dékány Ferenc, azaz Feri bácsi, ahogy a közelében mindenki tisztelettel szólítja - első fillérjeit gyermekként kolbászzsíros kenyér készítésével és értékesítésével szerezte, ekkor alakult ki a kolbász iránti szeretete, és indult el életútja a 'Kolbászkirály' címig. (x)
Tökfőzeléket sokan csak nyáron fogyasztanak, pedig tavasszal ugyanúgy megállja a helyét, hiszen friss kapor szinte mindig kapható a boltokban, és tökre is szert tehetünk, ha máshogy nem, fagyasztva.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.