huszár mátyás

„Azért kellett tavaly meghalni a melóban, hogy idén itt tartsunk"...

A dolgok néha nem terv szerint alakulnak, és a kétórás vonatút háromórásra nyúlik, az újságíró meg nem győz elnézést kérni az alanyától, amiért késik, és ezzel borít mindent, amit aznapra elterveztek. Mindezek után egész váratlan meglepetés volt, amikor a balatonfüredi Vasüzlet alapítója, Huszár Mátyás, a lehető legmagátólértetődőbb módon ajánlotta föl, hogy értem jön az állomásra, és elvisz az étterembe. Kalandos érkezést követően az idei Gourmet Fesztivál egyik arcával indulásról, a barátok nyújtotta biztos háttérről, mentorokról és a hely szelleméről beszélgettünk.

Kormos Lili

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...