Újabb drágulást jósol az egyik húsfélének a szakértő
Sajnos egy újabb rossz hírrel tudunk szolgálni egy húsféle árát illetően.
NosaltySajnos egy újabb rossz hírrel tudunk szolgálni egy húsféle árát illetően.
NosaltyMost még jutányosabb áron kaphatunk csirkemellet és sertéscombot a boltokban, a május elsején lejáró élelmiszerárstop kivezetése után viszont egy vagyont kell majd fizetnünk a húsokért.
NosaltyRossz hírrel kell szembenézniük a fogyasztóknak, a baromfihús ugyanis nagymértékű drágulásnak indult.
NosaltyJelentős mértékű drágulásra számíthatunk idén az alapanyagok árának emelkedése miatt. A közeljövőben nemcsak a hús, de a tejtermékek és még az üdítők is többe fognak kerülni.
NosaltySajnos ismét rossz hír a húsfogyasztóknak: nem kicsit fog megdrágulni a hús. A várható áremelkedés mintegy 25%-os lesz.
NosaltyA szakértők szerint átlagosan legalább kétévente le kellene cserélnünk a párnáinkat a különböző allergének miatt. De mit csináljunk velük, ha letelt az idejük? Otthon Tippünk:
Szabó AnnaBizony imádjuk a hatalmas lombozattal megáldott szelídgesztenyefákat, de egy lila virágos fa mégis képes jobban kitűnni a sok zöld levelű társa közül. Ha te is szívesen gyönyörködnél lila szirmokban, akkor ajánljuk figyelmedbe az alábbi fákat.
NosaltyEgyre inkább kikívánkozunk a négy fal közül. Ha szeretnétek a szabad ég – vagy épp egy napernyő – alatt lazulni, annyi sok jó lehetőség van a fővárosban! Ajánlunk helyet a pesti flaszteren, a budai és a pesti Duna-parton is, hiszen a terasz is sokféle lehet a csupazöld kerthelyiségtől a belvárosi kiülős helyekig. Teraszra fel!
NosaltyHelyes táplálkozással rengeteget tehetünk a vesénk egészségéért. Nézzük, melyek azok az ételek, amiket viszont kerülnünk kell.
A görögdinnye az egyik legkedveltebb gyümölcs, de vannak, akik jobb, ha módjával és óvatosan fogyasztják.
Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!