Mindig szívesen fogadjuk, ha bővül a különféle egészséges, mentes alapanyagok tárháza: ezúttal a cirok kerül górcső alá, mely egy ásványi anyagokban bővelkedő gluténmentes gabonaféle, és lehet, hogy még a kukoricát is leválthatja a jövőben.
A gluténmentes sütés-főzés egyre többször részét képezi az életünknek: vagy saját magunknak, netán a speciális étrendet követő barátaink és ismerőseink számára szeretnénk valamit készíteni. A lisztválasztás mindig nagy kérdés, jöjjenek a leggyakrabban előforduló fajták!
Nem várt fordulat: a vezetőség bezáratta a turisták és a helyiek szemében is igen nagy népszerűségnek örvendő Parajdi Sóbányát Székelyföldön. A probléma átmeneti.
A pécsi Király utcában egymást érik a pubok, éttermek, ételbárok. Közöttük csendesen, de annál erőt sugárzóbban várja vendégeit a Morzsa alkotóműhely, ami egyszerre pékség, reggeliző, progresszív bisztró. Forradalmi hely, zabolázott, de célra törő energiákkal.
Az avokádó igazi szuperélelmiszer, és bár tudjuk, hogy nem a legfenntarthatóbb alapanyag, ha hozzájutunk, fenséges fogások készíthetők belőle, mutatjuk!
Hosszú volt a napod, ezért nincs sok kedved a konyhában ácsorogni, viszont egy ízletes fogásra vágysz? Akkor imádni fogod az alábbi gyors vacsoraötleteinket.