9 szaftos galuska, ha ma szaggatnál valamit
Egy finom szaftos galuska tényleg könnyedén csúszik, pláne akkor, ha feldobjuk valamilyen extra feltéttel, például sajttal vagy pirított hagymával.
NosaltyEgy finom szaftos galuska tényleg könnyedén csúszik, pláne akkor, ha feldobjuk valamilyen extra feltéttel, például sajttal vagy pirított hagymával.
NosaltyNem véletlen a mondás: ezek a nokedlis ételek tényleg olyan addiktívak, hogy szinte rágás nélkül, minél gyorsabban szeretnénk őket a bendőnkbe juttatni. Persze arra azért vigyázzunk, hogy a nagy habzsolás közepette meg ne fulladjunk!
NosaltyEgy gazdag leves önmagában is kiváló ebéd lehet, persze még nagyobb lesz az élmény, ha a tányérunkban galuskát, nokedlit, gombócot vagy más tésztakíséretet találunk. Gombócból nincs olyan, hogy sok!
NosaltyFaék egyszerűségű köretek, amiket pillanatok alatt össze lehet dobni, de minél egyszerűbb egy étel, annál többet számít, hogyan és miből készül. Vegyük át egy profi segítségével, mire kell figyelni!
Nábelek ZsófiAmikor levesbetétet keresünk, talán nem a galuskára esik az első választásunk, pedig ez egy nagyon könnyen bekeverhető és sokszínűen alakítható tészta, ami képes kellő testességet adni a legunalmasabb levesnek is.
Lakos BenedekA bacon rengeteg ételbe passzol, nekünk pedig van rá 9 jó okunk, miért ne hagyd ki az isteni vékony szalonnát ezen a héten.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyLegyen még fantasztikusabb a karácsonyod, vegyél részt az ALDI egyedülálló nyereményjátékában!
HirdetésA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...