Nemcsak a rég bevált családi recepteket, hanem olyan konyhatechnológiai fogásokat is érdemes ellesni a nagyoktól, amelyek lehet, elsőre meglepőnek tűnnek vagy a „hivatalos” receptekben nem ajánlják, sőt tiltják őket, nekik valamiért mégis működnek. Mutatunk pár ilyen hasznos tippet.
Helyhiány a konyhapulton, káosz a kamrában, és felesleges konyhai eszközök egymás hegyén-hátán. Ezek a jellemzők nem feltétlen csak a kis főzőhelyiségre igazak, de ott okozzák a legnagyobb problémát . Most mutatunk 5 tuti trükköt, amivel a kis konyhád maga lesz a paradicsom.
Indítsuk az ebédet egy könnyed, de laktató szárzellerkrémlevessel, amit kövessen szaftos, tunkolható, paradicsomos-babos csirkeragu, a sort pedig almavajjal csavart csigák zárják.
Ahogy közeledünk a nyári szezon kezdete felé, egyre többet megtudhatunk arról is, milyen árak várnak majd minket a vízpartokon. A Balaton körül például az alábbiakra számíthatunk.