Ha már hétköznapok, akkor a gyors, ütős, de semmiképp sem igénytelen ebédek a gyengéink. Egy jó alfredo vagy kínai büfés tészta sem telik sok időbe, de cserébe minőségi élményt nyújt!
Vannak bizonyos ételek, amelyek mögött több évtizednyi elképesztő történelem rejlik. A csirkés Alfredo tészta esetében sincs ez másképp: ennek az ínycsiklandó ételnek több titka van, mint sejtenénk. Fedjük fel őket közösen!
Tökfőzeléket sokan csak nyáron fogyasztanak, pedig tavasszal ugyanúgy megállja a helyét, hiszen friss kapor szinte mindig kapható a boltokban, és tökre is szert tehetünk, ha máshogy nem, fagyasztva.
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.