csillagbüfé

Ezt együk a Római-parton, ha nem hekkre vágyunk

A Római-part egykor egységes képet mutatott a hekkbüfékkel és lángosozókkal. Sok víz lefolyt azonban azóta a Dunán, és bár hekk és lángos is bőven akad, ma már sokkal színesebb képet nyújt a mi a kis óbudai riviéránk. Különböző stílusokat és hangulatokat hoztunk el a Rómaifürdő és a Kossuth Lajos üdülőparton délről észak felé haladva. Aztán indulás!

Nosalty

Címlapról ajánljuk

7 imádnivaló teraszos hely Budapesten, ahol jót is ehetünk

Egyre inkább kikívánkozunk a négy fal közül. Ha szeretnétek a szabad ég – vagy épp egy napernyő – alatt lazulni, annyi sok jó lehetőség van a fővárosban! Ajánlunk helyet a pesti flaszteren, a budai és a pesti Duna-parton is, hiszen a terasz is sokféle lehet a csupazöld kerthelyiségtől a belvárosi kiülős helyekig. Teraszra fel!

Nosalty

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!