Egy csinos cseresznyés csodasüti, amiért él-hal a csillagjegyed
Mit rejtenek számodra a csillagok a héten? Az egészen biztos, hogy kicsattanó cseresznyétől pirosló édes süteményeket, de mi az, ami nélkül a te csillagjegyed nem tud élni?
NosaltyMit rejtenek számodra a csillagok a héten? Az egészen biztos, hogy kicsattanó cseresznyétől pirosló édes süteményeket, de mi az, ami nélkül a te csillagjegyed nem tud élni?
NosaltyTudjuk, hogy a csirkehús letaszíthatatlan a húsok trónjáról, már ami a közkedveltséget illeti, szóval most könnyed csirkés recepteket szedtünk nektek egy csokorba, hogy egész héten mazsolázgathassatok. Ja, és persze leves és édesség is jut minden napra!
NosaltyHa favorit nálad a cserkó, és legszívesebben egész nap a fa tetején ülnél, és csemegéznél, akkor tuti örülni fogsz neki, hogy a horoszkópodhoz is passzintottak a csillagok egy csodasütit cseresznyével. Nézd meg, melyik az!
NosaltyAz év egyik leghálásabb időszaka, amikor elkezdenek érni a finomabbnál finomabb koranyári gyümölcsök és lehet végre enni a friss, hazai termést. Az egyik ilyen kedvencünk a cseresznye, amely nemcsak frissen, hanem eltéve is ideális gyümölcsféle, nem lehet nem szeretni.
Szekeres DóraA cseresznye a nyár esszenciája, főleg, ha te magad mászol érte a fára, és aztán kötelezően a füledre akasztod. Imádni való! Süsd sütibe, amíg még van, de ezúttal válassz receptet a csillagjegyed alapján!
NosaltyTökfőzeléket sokan csak nyáron fogyasztanak, pedig tavasszal ugyanúgy megállja a helyét, hiszen friss kapor szinte mindig kapható a boltokban, és tökre is szert tehetünk, ha máshogy nem, fagyasztva.
NosaltyKylie Minogue-gal, olcsóbb ételekkel és biztonságosabb fesztiválozással készülnek az idei Szigetre a szervezők.
NosaltyCsupán egyetlen dologra kell igazán figyelnünk: az időre.
NosaltyOlajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!