antibiotikum

Még egy nagyon jó ok, hogy több biohúst egyél

Az organikus élelmiszerekről általában elmondható, hogy egészségesebbek, mint a vegyszerrel készülők, de nem mindig éri meg az az apró különbség azt az árdifferenciált, amit ezekért az ételekért elkérnek. Egy friss kutatás szerint a húsból azért mégis érdemes biót választani, leginkább azért, mert az antibiotikum-rezisztens baktériumokból sokkal kevesebb található meg rajtuk.

Stuth-Nagy Niki

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...