Mit főzzek ma? Betűtésztás paradicsomleves, rántott karfiol és tejfölös almás...
Magyaros, lélekmelengető, húsmentes, ez a három a mai kulcsszó. De nyugalom, az imádott rántott főétel nem marad el!
NosaltyMagyaros, lélekmelengető, húsmentes, ez a három a mai kulcsszó. De nyugalom, az imádott rántott főétel nem marad el!
NosaltyA mai ajánlatunkban csupa ínycsiklandozó fogást válogattunk össze nektek. Mindenki megtalálja benne a kedvére való receptet. Lesz itt zellerkrémleves, paradicsomos húsgombóc és almás béles.
NosaltyKár lenne kihagyni a mai ebédet, hiszen ez nemcsak éhséghez, de egy fantasztikus menü meg nem kóstolásához is vezetne. Lesz itt paradicsomleves, rántott gomba és almás béles.
NosaltyA tejföl az az egy alapanyag, amitől minden finomabb. Édes vagy sós, egyszerűen mindennek jóláll...így van ez a sütikkel is!
NosaltyTejföllel minden jobb, ez egy axióma, és erről nincs vita – aki mást mond, az vagy hazudik, vagy laktózérzékeny. Most a sütik tésztáját tettük omlósabbá pár kanál tejföllel.
NosaltyA tunkolás szentségét sokan a raguknak és egytálételeknek teszik félre, pedig vannak ám más étkek is, amelyek elfogyasztása után törölgethetünk a kenyérrel. Például az alábbi levesknél.
NosaltyMinipiramis, kozák kucsma, kókuszos pite, kókusszív, kókuszhabos csiga, kókuszos torta? Lepd meg magad bármival, ami kókuszos!
NosaltyHa kiváncsi vagy, a szakemberek szerint melyek azok a kozmetikai szerek és termékek, melyeket gyakorlatilag teljesen felesleges megvásárolnod, akkor figyelj!
NosaltyTudjuk, hogy olcsó, természetes, kemikáliamentes, és millió meg egy helyen bevethető, ha az otthoni takarításról van szó, de nem minden felület tűri jól a szódabikarbónát. Otthon Tippünk következik:
Magyaros gombalevessel, amerikai szaftos tarjával és egyszerű kakaós palacsintával készültünk mára neked. Az alábbi gyorsan elkészíthető fogásokat garantáltan imádni fogja a család.
Ugyan a magyar konyha általában nem a könnyedségéről híres, most mégis csupa olyan étket lakmározhatunk ebédre, ami nem nehezíti el annyira gyomrunkat. Induljon a hét, jöjjenek a receptek!