Halolaj

Zsíros tengeri halakból nyert olaj, melynek magas az omega-3 zsírsav tartalma, ami az idegrendszer, az immunrendszer ill. a szív- és érrendszer megfelelő működéséhez szükséges. Omega-3 zsírsavból – szemben az omega-6-tal – meglehetősen kis mennyiséget viszünk be szervezetünkbe a táplálkozással, ami hosszú távon betegségek kialakulásához vezethet. Ezért ajánlják különösen a lazac, makréla, hering, szardínia, tonhal vagy pisztráng fogyasztását. Halolajat a konyhánkban is használhatunk, ezzel ízletesebbé és egészségesebbé téve ételeinket.
Bármikor.
Hűvös helyen.
fehérjetartalom
0 g
zsírtartalom
485089.233 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
0 g
fehérje
0 g
Zsír
telített zsírsav
19.872 g
egyszeresen telített zsírsav
29.037 g
többszörösen telített zsírsav
40.324 g
koleszterin
485 g
ásványi anyagok
szénhidrát
vitaminok
Valentin-napra illik kedveskedni valamivel a kedvesünknek, erre pedig bármikor kiváló opció a házi édesség. A red velvet csiga mind színében, mind ízében méltó ajándék lesz a nagy napra.
Lakos BenedekEgy távol-keleti gyógynövény, amely Európa-szerte is igen elterjedt, gyógyító hatásán túl sajnos nem kellemes mellékhatásokkal is járhat. Te tudod melyik, nálunk is népszerű növényről van szó?
NosaltyA Lidl ismét bombát robbant, és olyan terméket tesz a polcaira, melyért tolonganak majd.
NosaltyA hússütés sajnos nem olyan folyamat, amit nem lehet elrontani: cipőtalp keménységű, és/vagy túlfűszerezett, nem megfelelően átsült húsokra senki se vágyik. Mutatjuk a leggyakoribb hibákat.
A mai menü olyan gyors fogásokból áll, melyeket hétfőn is lesz időnk elkészíteni.
Ha te sem szereted a büdös hagymaszagot a lakásban, akkor mindenképpen próbáld ki ezt a trükköt.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...