Halolaj

Leírás

Zsíros tengeri halakból nyert olaj, melynek magas az omega-3 zsírsav tartalma, ami az idegrendszer, az immunrendszer ill. a szív- és érrendszer megfelelő működéséhez szükséges. Omega-3 zsírsavból – szemben az omega-6-tal – meglehetősen kis mennyiséget viszünk be szervezetünkbe a táplálkozással, ami hosszú távon betegségek kialakulásához vezethet. Ezért ajánlják különösen a lazac, makréla, hering, szardínia, tonhal vagy pisztráng fogyasztását. Halolajat a konyhánkban is használhatunk, ezzel ízletesebbé és egészségesebbé téve ételeinket.

Halolaj
902
Kalória
-
Fehérje
-
Szénhidrát
100g
Zsír
-
Víz
485g
Koleszterin
-
Élelmi rost
-
Cukor

100 g Halolaj

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

485089.233 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm halolaj?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

telített zsírsav

19.872 g

egyszeresen telített zsírsav

29.037 g

többszörösen telített zsírsav

40.324 g

koleszterin

485 g

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

1 találat (szűretlen)

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek

Top Receptek