Feketebab

A fekete teknősbab a közönséges bab kicsi, fényes fajtája, különösen népszerű a latin-amerikai konyhában, bár megtalálható a dél-louisianai Cajun és a kreol konyhában is. Mint a közönséges bab minden fajtája, őshonos Amerikában, de világszerte bevezették.
Bármikor.
fehérjetartalom
0 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
0 g
fehérje
0 g
Zsír
ásványi anyagok
szénhidrát
vitaminok
Bebarnult guacamole? Mai napi tippünkből megtudhatod, mit kell tenned, hogy többet ne forduljon elő!
Szász NóriMiért esik majdnem ugyanannyira jól evésről beszélni, vagy épp olvasni, mint enni? Miért került ki a gasztronómia az irodalom fontos témái közül, és miért lenne fontos, hogy visszakerüljön? Egyedül jobb főzni, vagy társaságban, és vajon hogy változott a rézmozsár NDK darálóvá? Többek között ezekről is beszélgettünk Nyáry Krisztiánnal.
Kormos LiliCsíkos kuglóf húsvétra, ez lesz a legjobb móka, amivel feldobhatod az egyébként is rózsás kedved. Legyen ez a sonkatál édes kísérője!
GrétiA klasszikusok mellé válasszunk idén húsvétkor egy-kettőt a sütés nélküli sütik közül is, hogy ne kelljen majd annyi időt a konyhában és a sütő közelségében eltöltenünk.
Bár még csak közelítünk a tavaszhoz, többen is elkezdhettek már dolgozni a nyári álomalak elérésén – ha gyakorlatban nem is, fejben már mindenképpen. A sikerhez persze számtalan faktor hozzájárul, de az biztos, hogy ha a napot megfelelően indítjuk, máris sokat tehetünk azért, hogy leszaladjanak a télen felszedett plusz kilók.
Retró, hagyományos, klasszikus kedvencek várnak. Minden van itt, amire vágynál, ha a legkedveltebb húsvéti süteményekre ácsingózol. Melyik a favorit?