Vegán éttermet nyitott Will Smith fia, és ezzel nem akárkiknek segít

Will Smith fia ismét bebizonyította, mennyire sokat tesz azért, hogy segítsen a rászorulókon. Most egy olyan éttermet nyitott, ahol a hajléktalanok ingyen ehetnek.

Will Smith fia, Jaden Smith még 2019-ben, 21. születésnapján döntött úgy, hogy megpróbálja jobbá tenni a világot. Akkor egy olyan kezdeményezést indított, amely Los Angelesben hajléktalanoknak oszt vegán ételt egy büfékocsiból. Az I Love You névre keresztelt projekt mostanra olyannyira kinőtte magát, hogy Jaden úgy döntött, hogy nyit egy éttermet is, rendes asztalokkal és székekkel.

Tegyük hozzáférhetővé a vegán ételeket az alacsony jövedelmű közösségek számára!

– olvasható Instagramjukon a szlogen.

Jaden Smith a Variety-nek elmondta, hogy bár azok előtt is nyitva áll az ajtajuk, akik nem hontalanok, de nyilván nekik fizetniük kell az ételért.  

„Ha nem vagy hajléktalan, nemcsak az étel árával tartozol, hanem még azon felül is fizetned kell egy bizonyos összeget, így támogathatod azt, akinek nem telik rá” – mondta Jaden.

A sztár egyébként a pandémia alatt sem tétlenkedett, hiszen kézfertőtlenítőket, maszkokat és ruhákat osztott szét a hajléktalanok közt, illetve elindított egy olyan kezdeményezést is The Water Box néven, amely vizet juttat el olyan családoknak, akiknek szüksége van rá.


Még több sztár:

Forrásunk volt.

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

19 egészséges húsmentes fogás, ami a szivárvány minden színében pompázik

A természetben mindenütt megtalálható a sokszínűség: szerves része életünknek, körülvesz és meghatároz bennünket. Minél több színt hozunk be az étrendünkbe, a szervezetünk is annál boldogabb lesz. Ezt vallja Sharon Palmer, híres dietetikus és könyvszerző is, aki munkásságával a sokszínű növényi alapanyagok fogyasztását népszerűsíti. Üzenete ihlette ezt az összeállításunkat, fogadjátok sok szeretettel a Nosalty legszínesebb ételeit!

Nosalty

További cikkek