Vigyázz, összekutyulták!

A „mashup” kifejezést leggyakrabban a zenében szokás használni, ami két vagy több zeneszám összeolvasztását jelenti.

A mesteri összeillesztések után a régi és már ismert dallamok mentén egy új szerzemény áll össze. A népszerű és sok izgalmat tartogató fogalom azonban a gasztronómiát is megfertőzte: álljon itt néhány elképesztő „kavarás”, amelyek – ismerve a hazai étkezési szokásokat – nem feltétlenül tűnnek ízletesnek vagy bizalomgerjesztőnek... Gourmet-k előnyben!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek