Vigyázz, összekutyulták!

A „mashup” kifejezést leggyakrabban a zenében szokás használni, ami két vagy több zeneszám összeolvasztását jelenti.

A mesteri összeillesztések után a régi és már ismert dallamok mentén egy új szerzemény áll össze. A népszerű és sok izgalmat tartogató fogalom azonban a gasztronómiát is megfertőzte: álljon itt néhány elképesztő „kavarás”, amelyek – ismerve a hazai étkezési szokásokat – nem feltétlenül tűnnek ízletesnek vagy bizalomgerjesztőnek... Gourmet-k előnyben!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...