Közel 19 millió forinttal támogatja a legjobb magyar női vállalkozásokat a Viber

A pályázat első három helyezettje összesen 60 ezer dollár értékű jutalomban részesül.

A Rakuten Viber, a világ egyik legnépszerűbb kommunikációs alkalmazása elkötelezett a női vállalkozók és az általuk irányított vállalkozások támogatása mellett. A Viber nőnap apropóján indította el kampányát a FIVOSZ (Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége) és a Talk-A-Bot vezető nagyvállalati chatbot szolgáltatója közreműködésével, hogy segítse a tehetséges női vállalkozókat és az általuk irányított vállalkozásokat Magyarországon. Már csak pár nap van hátra a jelentkezésre, melynek első három helyezettje összesen 60 000 dollár értékű (nem pénzbeli) Viber promóciós eszközöket kap.

A pályázat első három helyezettje összesen 60 ezer dollár értékű jutalomban részesül

A közismert kommunikációs platform felhívására pályázók közül az első három helyezett részesül majd a Viber, a FIVOSZ és a Talk-A-Bot által kínált technológiai szolgáltatásokból és promóciós csomagokból. A Viber mindig is prioritásként kezelte, hogy kiálljon a társadalmilag releváns ügyekért, például a női vállalkozók megsegítéséért, akiket az új gazdasági és humanitárius válság nagyobb kihívások elé állít. A platform és partnerei aktuális kampányukban olyan vállalkozásoknak indított versenyt, amelyekben a cég legalább 50%-a női tulajdonosé, illetve a vállalkozás vezetését is hölgyek látják el. A megmérettetés célja, hogy nagyobb nyilvánosságot és technológiai támogatást biztosítson a kiválasztott vállalkozásoknak.

A női vállalkozók támogatása munkahelyeket teremthet, növelheti a jövedelmeket, valamint pozitív gazdasági és társadalmi átalakuláshoz vezethet. A verseny döntőseinek teljes körű technikai támogatást, mentor programot és különleges promóciós lehetőségeket kínálunk a Viberen a verseny döntősei számára. A kezdeményezés reflektorfénybe helyezi azokat az üzletasszonyokat, akik egy új digitális térben nyitják meg az innováció és a növekedés kapuját

– mondta Daniela Ivanova, a Rakuten Viber üzletfejlesztési igazgatója.

A kampány végén három nyertes között osztják majd szét az összesen 60.000 USD (18.870.000 Ft) értékű, a Viberen is elérhető promóciós szolgáltatásokat és Talk-A-Bot által felajánlott Viber chatbot-fejlesztéseket. A zsűri a versenyt szervező három szervezet képviselőiből áll majd. A promóciós szolgáltatások és a chatbot-építés mellett minden nyertes további támogatást, mentorálást és útmutatást kap az újítások bevezetéséhez.

A versenyre való regisztrációt meghosszabbították, és május 31-ig lehet jelentkezni ITT, ahol részletes információk és jelentkezési feltételek találhatók.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Szlovákiának sikerült az, amiről mi még csak álmodunk

Szlovákia óriási sikert ért el, északi szomszédunk ugyanis csaknem fél év alatt visszahozta a betétdíjas rendszert a boltokba, június végétől pedig már nem is találkozhatunk olyan üdítős flakonokkal és dobozokkal, amelyek ne lennének visszaválthatóak.