Varga Viktória

Viki Székesfehérvárról érkezett, édesanyja Toszkánában vezet főzőkurzust, így ő is az olasz ízek szerelmese.

Név: Varga Viktória

Életkor: 10

Kitől tanult főzni: Apukájától és anyukájától

Amit a legszívesebben készít : Olasz ételek,tészták, lazac, brownie

Miért jelentkezett a versenybe:

Viki Székesfehérvárról érkezett, édesanyja Toszkánában vezet főzőkurzust, így ő is az olasz ízek szerelmese. „Azért jelentkeztem a Konyhafőnök Juniorba, mert én arra törekszem, hogy megnyerjem ezt a versenyt”.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

15 sercegős sertéssült, ami az utolsó falatig élvezet

Készítsünk egy klasszikus, sült sertéshúsos fogást, mert ezekkel lehetetlen mellényúlni. Szaftosak, omlósak, de ha kell, ropogósak és aranybarnák. Serpenyőben, sütőben, rántva vagy roston: mindegy, hogyan sütjük, a siker (és az üresre törölt tányér) garantált.

Nosalty

5 őszi finomság, amit csak most tehetsz el a kamrába

Ugyan az ősz már a zord hónapok felé vezet minket, amikor szinte alig vannak friss alapanyagok a boltban, még nem kell teljesen lemondanunk a befőzésről és a különböző finomságok eltevéséről. Sőt, az évszak rengeteg kincsét csak most tudjuk későbbre megőrizni. Lássuk, mik ezek!

Lakos Benedek

További cikkek

Na, ezért isszák tejjel a teát az angolok

Rengeteg különböző fajta tea létezik a világon, és ezen felül az elkészítési és fogyasztási módszerek is igen sokszínűek. Az egyik legismertebb és legkevésbé érthető kombináció a tejes tea, ami a britek nagy kedvence. De hogyan született meg ez a furcsa ital?