Valentin-napi zeneszámok a vacsorához

Gyertyafény megvan, romantikus Valentin napi vacsora pipa, de valami hiányzik még a teljességhez. Zenéljünk, és vegyen körül minket a szerelem!

Mivel is tudnánk még jobban megfűszerezni a Valentin napi vacsorát, mint néhány kellemesen csengő romantikus zeneszámmal? Szerkesztőink most saját kedvenceiket ajánlják olvasóiknak:

Gréti

Ez az eredetileg Stylistics szám egy valódi szerelmi vallomás. Ritkaságszámba megy, hogy feldolgozás ilyen jól sikerüljön. Simply Red megalkotta a tökéletes variánst - a You make me brand new című számot az ajándék átadásához ajánlom.

Nora

Sade nagy kedvenceim között szerepel. Legkedvesebb számom tőle a No Ordinary Love - habár kissé szomorkás a hangulata, engem mindig megnyugtat. Ilyen a szerelem is, nem igaz? Egyszer fent, egyszer lent, sosem hétköznapi. Sade tökéletes hangja és zenéi szuperek háttérzenének is, nem zavaróak vagy tolakodóak beszélgetés közben sem.

Anna

Válogatás közben döbbentem rá arra, hogy nekem szinte csak szomorú szerelmes kedvenceim vannak. A hiba az én készülékemben van? Mindenesetre erre az alkalomra inkább valami vidámabbat választanék. George Michael örök kedvenc, az Amazing-hez pedig emlékek is kötnek. Az első helyért egyébként Celin Dion, Eric Clapton és Lyle Lovett versenyzett még. Na és persze Florence sem maradhat ki...

Kitti

Imádom az érzelmes zenéket - viszont sokkal jobban szeretem, ha meg kell fejtenem egy számot, és nem kapom készen az elcsépelt dalszövegeket. Ezek a dalok első hallásra sokak szerint nem vidámak - nekem viszont annak számítanak. Az elmúlt évek egyik legnagyobb kedvence a The Kills.

ízHUSZÁR

Na jó, úgy látom a szerkesztőség női tagjai nem voltak elég bátrak ahhoz, hogy betegyék azt, amit tényleg szeretnek, úgyhogy, akkor én leszek a tökös gyerek. Amikor megkaptuk a feladat, hogy mindenki válassza ki a kedvencét, akkor én végighallgattam a szerkesztőségben az általam összeállított, Világegyetem Legnyálasabb Számainak Toplistáját, persze hangosan, nem kíméltem senkit. Persze ment az "Úristen, jézusom... na, ne már, mindjárt idehányok"-ozás, de érdekes módon aztán mindenki egy emberként énekelte a számokat. A többiek a kiváló zene ízlésükkel villognak, de én bevállalom! Szerintem ez a ultimate romantikától és érzelmektől átitatott szám (ami persze úgy a legjobb, ha hangosan énekeljük közben):

+1

Közös szerkesztőségi kedvencünk pedig semmiképp sem maradhat ki ebből az összeállításból, íme:

Címlapkép: flickr.com

Hozzászólások (2)

pussycat

Szerintem Greti valasztasa a legromantikusabb. Ha en is valaszthatnek akkor az "Unchained Melody" The Righteous Brothers- tol lenne az elso helyen. Orok favorit! Happy Valentines napot mindenkinek a NoSalty-n!!!!!

Törölt felhasználó

Kedves Szakácsok, NoSalty Ha virágot nem is vesztek, ezt hallgassátok együtt, szeretetben , szerelemmel! http://youtu.be/7V723dI883Q Tésztásfül

Címlapról ajánljuk

További cikkek