Valentin-napi zeneszámok a vacsorához

Gyertyafény megvan, romantikus Valentin napi vacsora pipa, de valami hiányzik még a teljességhez. Zenéljünk, és vegyen körül minket a szerelem!

Mivel is tudnánk még jobban megfűszerezni a Valentin napi vacsorát, mint néhány kellemesen csengő romantikus zeneszámmal? Szerkesztőink most saját kedvenceiket ajánlják olvasóiknak:

Gréti

Ez az eredetileg Stylistics szám egy valódi szerelmi vallomás. Ritkaságszámba megy, hogy feldolgozás ilyen jól sikerüljön. Simply Red megalkotta a tökéletes variánst - a You make me brand new című számot az ajándék átadásához ajánlom.

Nora

Sade nagy kedvenceim között szerepel. Legkedvesebb számom tőle a No Ordinary Love - habár kissé szomorkás a hangulata, engem mindig megnyugtat. Ilyen a szerelem is, nem igaz? Egyszer fent, egyszer lent, sosem hétköznapi. Sade tökéletes hangja és zenéi szuperek háttérzenének is, nem zavaróak vagy tolakodóak beszélgetés közben sem.

Anna

Válogatás közben döbbentem rá arra, hogy nekem szinte csak szomorú szerelmes kedvenceim vannak. A hiba az én készülékemben van? Mindenesetre erre az alkalomra inkább valami vidámabbat választanék. George Michael örök kedvenc, az Amazing-hez pedig emlékek is kötnek. Az első helyért egyébként Celin Dion, Eric Clapton és Lyle Lovett versenyzett még. Na és persze Florence sem maradhat ki...

Kitti

Imádom az érzelmes zenéket - viszont sokkal jobban szeretem, ha meg kell fejtenem egy számot, és nem kapom készen az elcsépelt dalszövegeket. Ezek a dalok első hallásra sokak szerint nem vidámak - nekem viszont annak számítanak. Az elmúlt évek egyik legnagyobb kedvence a The Kills.

ízHUSZÁR

Na jó, úgy látom a szerkesztőség női tagjai nem voltak elég bátrak ahhoz, hogy betegyék azt, amit tényleg szeretnek, úgyhogy, akkor én leszek a tökös gyerek. Amikor megkaptuk a feladat, hogy mindenki válassza ki a kedvencét, akkor én végighallgattam a szerkesztőségben az általam összeállított, Világegyetem Legnyálasabb Számainak Toplistáját, persze hangosan, nem kíméltem senkit. Persze ment az "Úristen, jézusom... na, ne már, mindjárt idehányok"-ozás, de érdekes módon aztán mindenki egy emberként énekelte a számokat. A többiek a kiváló zene ízlésükkel villognak, de én bevállalom! Szerintem ez a ultimate romantikától és érzelmektől átitatott szám (ami persze úgy a legjobb, ha hangosan énekeljük közben):

+1

Közös szerkesztőségi kedvencünk pedig semmiképp sem maradhat ki ebből az összeállításból, íme:

Címlapkép: flickr.com

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha egyedi ízű, krémesen sós mártogatósra vágysz, ne keress tovább...

Kevés olyan sokoldalú sós mártogatós létezik a világon, mint az extrán krémes állagú, tökéletesen fűszerezett hummusz. A ropogós sárgarépától kezdve a puha pitatöredéken át egészen a szaftos grillkolbászig mindenféle földi jóval kombinálhatod a Fanan hummuszt, aminek most mind a 6-féle ízváltozatát leteszteltük!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Hiány lehet a téli slágergyümölcsből

Tudjuk, hogy elkeserítőek az élelmiszer-drágulásról szóló hírek, pedig sajnos, úgy tűnik, a sornak továbbra sincs vége. Most egyik téli slágergyümölcsünk van bajban, és nemcsak nálunk, világszerte.

10 nosztalgiasütemény, egyenesen a nagyi kredencéből

Távolodjunk el kicsit a modernitás zajától, térjünk vissza a nagymama konyhájába, ahol állandóan készült valami finomság, az asztalon vagy a kredencben elrejtve mindig akadt egy kis nyalánkság. Talán az alább olvasható nosztalgiasütemény-lista egyike?