Vágd össze a dinnyét villámgyorsan!

Desszertekhez, salátákba vagy csak sima fogyasztáshoz is hasznos lehet, ha dinnyénket egyenletes kockákba vágjuk. Most ez másfél perc alatt kivitelezhetővé válik.

Nem kell mást tennünk, mint félbevágni a dinnyét, majd pedig az oldalán kétszer-háromszor körbevágnunk egy nagy késsel. Ezután elválasztjuk a gyümölcshúst a héjától, négyzeteket vagdalunk a húsba, és tá-dám, máris szép dinnyekockákat rázhatunk ki egy edénybe. Próbáljátok ki ti is!

(nyitókép: Flickr/Maria Pontikis)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Sós sütemények karácsonyra

A sós sütemények különlegesebbé teszik az ünnepi menüt, kiváló alternatívát nyújtva az édességek mellett. Kényeztesd te is családodat saját készítésű sós ínyencségekkel ezen a karácsonyon!