Vágd össze a dinnyét villámgyorsan!

Desszertekhez, salátákba vagy csak sima fogyasztáshoz is hasznos lehet, ha dinnyénket egyenletes kockákba vágjuk. Most ez másfél perc alatt kivitelezhetővé válik.

Nem kell mást tennünk, mint félbevágni a dinnyét, majd pedig az oldalán kétszer-háromszor körbevágnunk egy nagy késsel. Ezután elválasztjuk a gyümölcshúst a héjától, négyzeteket vagdalunk a húsba, és tá-dám, máris szép dinnyekockákat rázhatunk ki egy edénybe. Próbáljátok ki ti is!

(nyitókép: Flickr/Maria Pontikis)

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek