Új brand született, Zsozé Atya ajánlásával – Itt a Zsárizsi, a sertéspárizsi!

A SPAR piacra dobott egy új párizsit, Zsozé Atyával karöltve. Az új márkát az internet népe hívta életre, miután a közösségi médiában ismert tiktoker meglátogatta a bicskei Regnum húsüzemet, és beindult a kommentszekció.

Közkívánatra megszületett a Zsárizsi, amely egy limitált kiadású sertéspárizsi. Látszólag ugyanolyan Made-in-Bicske sertéstermékről van szó, mint a többi, amit a SPAR polcain találunk, azonban ez mégis más.

A Zsárizsi a demokrácia jelképe, a kommentszekció győzelme. Különleges története tavasszal kezdődött, amikor a SPAR vendégül látta Zsozé Atyát a bicskei húsüzemben, hogy a fiatalok által szentként tisztelt véleményvezér élőben láthassa a precíz és tiszta munkát, ahogy a friss húsok, illetve a szalámik, párizsik is készülnek. A vizit extra jóra sikerült, Zsozé Atya videóit sok százezren látták, de azért megkapta a magáét a követőitől: ha már ennyire közel került a piacvezető húsüzemhez, miért nem gyárt saját párizsit?

Mi, sparosok értjük a poént, így piacra dobtunk egy új, előrecsomagolt párizsit „Zsozé Atya ajánlásával”. Ez is ugyanolyan magas minőséget képvisel, mint más termékeink, amelyek a Regnum Húsüzemből kerülnek a polcokra, de a csomagolása jelentősen eltér a megszokottól. Bízunk benne, hogy sok mosolyt tudunk a vásárlók arcára csalni

– mondta Németh Károly, a SPAR Magyarország marketingvezetője.

A glutén-, szója- és laktózmentes Zsárizsit az INTERSPAR és a SPAR Extra üzletekben lehet megvásárolni. Egyelőre 100 grammos kiszerelésben kapható, és 20 ezer darab keresi új gazdáját.

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

5 kiváló étterem, ami igazságot szolgáltat minden olyan ételnek, amit...

Az iskolai menzákról a legtöbben csak rossz emlékeket őrzünk, legyen szó akár a vakolóanyagra emlékeztető főzelékekről, akár a különféle tokányokról, amik legtöbbször mócsingos húsok voltak valamilyen nyálkás szószban. De tényleg rosszak ezek a menzás kaják, vagy csak rosszul voltak elkészítve? Most ajánlunk öt éttermet, ahol több menzás mumusnak szolgáltatnak igazságot, és bebizonyítják, lehet ezt jól is csinálni.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Lila hagymás uborkasaláta télire

Ez édeskésebb ízű, nagyon finom. Nálunk minden évben készül, én olyan vagyok mint a hangya, szorgoskodom, télen pedig elfogyasztjuk....férjecském is hangyának nevez mindig :-))))

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Kovászos uborka egyszerűen

Túlmisztifikált receptek helyett a 96 éves Dédimama receptje. Tanyán született, ott nőtt föl, sok hasznos  praktikát hozott magával. Sokszor készítettük már, de legfinomabb akkor ...