A Túró Rudi torta házhoz jön! (x)

Ki ne álmodozott volna arról, hogy megúszhatja a hétvégi bevásárlásokat és nem kell többet lemennie a sarki közértbe? Ma már ez nemcsak álom, a G’Roby segítségével egyszerűen és gyorsan megoldható a nagy húsvéti bevásárlás!

A bevásárlás házhoz jön!

A G’Robytól az ország bármely pontjáról rendelhetünk, több mint 5000-féle termékük közül. Budapestre és Pest megyébe saját autóikkal, Magyarország többi pontjára pedig futárszolgálat segítségével juttatják el az árut. Ezáltal megszabadulhatunk a kényelmetlen sorban állástól, a cipekedésektől, a buszozástól vagy a parkolástól. Az áruház online felületén korlátlan ideig válogathatunk a több ezer termék közül, megrendeljük őket, és ami fenn volt a bevásárló listán, azt hamarosan az otthonunkba is szállítják. A G'Roby megbízhatósága garantált, mivel 1992 óta foglalkozik bolti élelmiszer-kiskereskedelemmel, 12 éve pedig az elsők között kezdték el az online értékesítést, saját területükön ma is piacvezetők.

Hogyan is működik az online rendelés?

Nem kell mást tennünk, mint leülnünk a számítógép (vagy akár táblagép, okostelefon) elé és a böngészőbe bepötyögnünk, hogy www.groby.hu és máris bejön a G’Roby online felülete. Az áruház kínálatából kedvünkre válogathatunk, kereshetünk egy adott termékre, magára a márkanévre vagy egyéb jellemzők alapján például ételre, italra, zöldségre, gyümölcsre. Megnézhetjük a termékek fotóit, elolvashatjuk a termékleírásokat, és akár hosszan elgondolkodhatunk, valójában mit is akarunk venni. Nem sürget minket senki és semmi. Virtuálisan több száz polcon, több ezer termék között kalandozhatunk, rengeteg időt és energiát megspórolva ezzel. Az összeállított megrendelést akár expressz, akár normál átfutási idővel megrendelhetjük, és összesen 9-féle fizetési mód közül választhatunk. A megrendelést követően a csomagok kiszállítása Budapestre és Pest megyébe akár 24 órán belül, de legkésőbb 72 óra múlva megtörténik, a külső futárszolgálat által az ország többi pontja is 3 napon belül elérhető.

Mi kipróbáltuk, rendeltünk és főztünk is belőle!

A NoSalty szakácsa húsvét előtt kipróbálta az online rendelést és főzött belőle az oldalról két, nagyon népszerű recept alapján. Laptopról a G’Roby online felületén a kanapéról egyszerűen és gyorsan rendelte meg többek között az Oxfordi húspogácsához a burgonyát, sót, friss tojást, olajat, míg a méltán népszerű Túró Rudi tortához túrót, lisztet, sütőport, kakaóport, cukrot és tejszínt.

Másnap, nem egészen 20 óra elteltével, meg is érkezett a G’Roby autója és egy fiatalember fel is hozta a budapesti ház második emeletére a megrendelt árut. Átnéztük, hogy minden megvan-e, és neki is kezdtünk elkészíteni az ebédet és a desszertet a G'Robytól megrendelt alapanyagokból.

Oxfordi húspogácsa receptje és elkészítése

Turó Rudi torta receptje és elkészítése

Címlapról ajánljuk

További cikkek