Meggyilkolnak az ételeink?

Lépten-nyomon halálos veszély leselkedik ránk a konyhában. Nemcsak az egyértelmű jelöltek, mint a mosogatószer, de az ehető alapanyagok is életveszélyesek lehetnek.

Mi történik, ha véletlenül lenyelünk egy kis fogkrémet vagy mosóport? Valószínűleg semmi komoly, ám létezik olyan mennyiség, amelynél a látszólag ártalmatlan fahéj vagy sárgarépa is gyilkos lehet. Az alábbi listába gyűjtött élelmiszerek óriási mennyiségben fogyasztva végzetesek lehetnek, ám szerencsére legtöbb esetben képtelenség lenne ilyen sokat enni/inni belőlük. Mégis vigyázat: otthon senki se kísérletezzen ezekkel!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Vendégváró falatok karácsonyra

Talán már ki is küldtük az első meghívásokat a családnak, barátoknak, meg is van a kiválasztott nap, most már csak egy dolog kell: vendégváró falatok karácsonyra. Az alábbi listából válogathatunk sósat, édeset, amit csak szeretnénk.