Tervezd meg a pizzád érintőképernyővel!

A Pizza Hut nemrég összeállt a Chaotic Moon Studio nevezetű szoftverfejlesztő céggel, és elkészítettek közös videójukat az érintőképernyős asztalról.

Összerakhatod rajta a rendelésed, csak az okostelefonoddal kell összehangolnod! Kiválaszthatod, hogy milyen méretű és vastagságú pizzatésztát szeretnél, hogy paradicsomos vagy tejfölös alappal kéred, dönthetsz a feltéteket illetően, de normál vagy dupla sajtadagodról is rendelkezhetsz.

Na de nézzük, hogyan is működik ez a gyakorlatban!

Sajnos ez a szuper asztal a valóságban még nem létezik, de reméljük, hogy nem kell sokat várni rá, mert hihetetlenül szórakoztató lehet így elbíbelődni a rendeléssel. Sőt, amíg várjuk az ételt, játszhatunk is az asztallal!

Ez vajon azt jelenti, hogy ezentúl nem lesz szükség a pincérre? Ebben azért kételkedünk, de csak míg fel nem találják a maguktól ki - és besétáló tányérokat!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Leteszteltük az Ichigót, ami a legegészségesebb ázsiai street foodot ígéri...

Vajon hinne nekem bárki, ha azt mondanám, hogy megkaphat egy prémium minőségű, egészséges ázsiai fogást olyan áron, mintha egy körúti gyorsbüfében falatozna? Kevés dolgot ehetünk ma már 2-3 ezer forint között, főleg, ha egy belvárosi étteremről van szó. Egy újhullámos streetfood-hely mégis megugrotta a feladatot: pénztárcabarát módon kínál izgalmas fogásokat, magas színvonalon. Az Ichigóban jártunk, hogy saját magunk teszteljük le: valóban ez a város legegészségesebb (ázsiai) street foodja?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sosem volt ilyen egyszerű a főzés!

Ha unod a fűszerestasakok pakolgatását, nehezen látod át a fűszereket, és szeretnéd letudni a mindennapi főzést bevált receptekkel, akkor ezeket a fűszerkeverékeket számodra alkottuk meg!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

8 krumplis ragu, ami nyáron sem terheli a gyomrot

A burgonya elsősorban úgy él a fejünkben, mint egy szénhidrátdús, elnehezítve laktató alapanyag, pedig belőle is főzhetünk olyan ragukat, egytálételeket, amelyek könnyedebbek. Például az alábbi krumplis ragukat.