Tervezd meg a pizzád érintőképernyővel!

A Pizza Hut nemrég összeállt a Chaotic Moon Studio nevezetű szoftverfejlesztő céggel, és elkészítettek közös videójukat az érintőképernyős asztalról.

Összerakhatod rajta a rendelésed, csak az okostelefonoddal kell összehangolnod! Kiválaszthatod, hogy milyen méretű és vastagságú pizzatésztát szeretnél, hogy paradicsomos vagy tejfölös alappal kéred, dönthetsz a feltéteket illetően, de normál vagy dupla sajtadagodról is rendelkezhetsz.

Na de nézzük, hogyan is működik ez a gyakorlatban!

Sajnos ez a szuper asztal a valóságban még nem létezik, de reméljük, hogy nem kell sokat várni rá, mert hihetetlenül szórakoztató lehet így elbíbelődni a rendeléssel. Sőt, amíg várjuk az ételt, játszhatunk is az asztallal!

Ez vajon azt jelenti, hogy ezentúl nem lesz szükség a pincérre? Ebben azért kételkedünk, de csak míg fel nem találják a maguktól ki - és besétáló tányérokat!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha egyedi ízű, krémesen sós mártogatósra vágysz, ne keress tovább...

Kevés olyan sokoldalú sós mártogatós létezik a világon, mint az extrán krémes állagú, tökéletesen fűszerezett hummusz. A ropogós sárgarépától kezdve a puha pitatöredéken át egészen a szaftos grillkolbászig mindenféle földi jóval kombinálhatod a Fanan hummuszt, aminek most mind a 6-féle ízváltozatát leteszteltük!

Címlapról ajánljuk

További cikkek