Te is ott leszel A Mogyoró-meló vetítésén?

Van már programotok jövő szerdára, január 22-ére? Játsszatok velünk, és nyerjétek meg a 25 családi belépő egyikét a 3D-s A mogyoró-meló című film budapesti vetítésére!

Nincs is nagyobb aggodalom annál, ha az „ember” éhes és kaját kell szereznie, főleg, ha ő egy mókus. A mogyoró-meló felhőtlen szórakozást ígér a család minden tagjának - mókás hajsza a diófélék, makkok és egyéb csonthéjasok után, mindez 3D-ben.

Válaszolj kérdésünkre, és nézd meg velünk premier előtt!

Miről is szól?

Mit ér az élet mogyoró nélkül? Vagy dió nélkül? Netán mandula nélkül? A parkban lakó rágcsálóknak nem sokat. A leleményes, mindig izgága Grimbusz már megint akcióba lendül, mikor feltűnik a környéken a mogyoró árus. Ám a küldetés balul sül el, az egyetlen élelemforrás, a park szép nagy fája felgyullad. Nincs mit tenni, a mókust száműzik a biztonságot nyújtó lakóhelyéről. De a nagyvárosi fergetegben nem is olyan egyszerű eligazodni, mint ahogy azt a talpraesett mókus gondolja.

Nézz bele a film előzetesébe!

Játssz és nyerj!

Ha szeretnéd megnyerni a 25 darab 4 személyre szóló belépő egyikét, nem kell mást tenned, mint válaszolni kérdésünkre a cikk végén található űrlapon január 20-án éjfélig. Sorsolás január 21-én! Az e-mail elküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

A NoSalty ajánlata

Csokitorta mogyoróval Oszvald Marikától recept

Ha már mogyoró, akkor az isteni sütikről se feledkezzünk meg! Erről a csokitortáról egyenesen lehetetlen: egy hagyományos recept karamelles mogyoróval Oszvald Marikától! A képen látható La Shelf tortatartót a NoSalty webshopban vásárolhatod meg!

4 személyes családi belépőt nyert a filmre:

Niederkirchner Szabina

Gyevatne Dobo Katalin

Barta Barbara

Cservenyákné Kiss Márta

Dömötör Zsuzsanna

Horváth Katalin

Szabó Ilona

Kocséry Adrienn

Bognárné Horváth Tímea E.

Szabó Erika

Németh Norbert Bertalan

Ferencz Szilárd

Magyar-Heisler Cecília

Domokosné Bagdi Éva

Ludányi Mátásné

nagy krisztina

Paulik Réka

Farmasi Tímea

Hrumó Rita

Császár Árpád

Czinke Enikő

Boda Mirjam

Demeter Györgyné

salgaanyu

Klein Adrienn

Minden nyertest e-mailben értesítettünk a részletekről!

Címlapról ajánljuk

További cikkek