Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szomorú hírt jelentettek be a magyar fesztivál szervezői

Napról napra egyre több új fertőzöttről szólnak a hírek, a szervezők a biztonság érdekében lemondták az első tihanyi Séf Fesztivált. 
Nemrégiben írtunk arról, milyen nagyszabású gasztronómiai fesztivált szerveznek augusztus 20-23-ig között a tihanyi Belső-tó partján. A háromnapos eseményen olyan híres magyar séfekkel találkozhattunk volna, mint Széll Tamás, Segal Viktor, Wolf Andás vagy Varju Viktor, az egyre növekedő koronavírusos esetek száma miatt azonban a szervezőknek szomorú, ám felelősségteljes döntést kellett hozniuk. 
 
 
„Az elmúlt napokban hosszan mérlegeltünk azzal kapcsolatban, járvány szempontból hogyan tudjuk biztonságosan megrendezni a fesztivált.
 
A növekvő esetszámok és a tendenciák, melyekre szakemberek figyelmeztetnek minket, azt mutatják, 7-10 nap múlva nem a mai állapothoz hasonló járványügyi helyzetre kell készülnünk. Ebben a szituációban felelősen gondolkozó szervező nem kockáztathatja sem a vendégei, sem dolgozói egészségét, sem a projektje és partnerei megítélését.
 
Így, ezúton kénytelenek vagyunk benneteket arról tájékoztatni, hogy a Séf Fesztivál Tihanyban ebben az évben a meghirdetett időpontban nem kerül megrendezésre!
Egy új dolgot szeretnénk megmutatni a hazai minőségi gasztronómia iránt érdeklődő közönségnek. Ezt, jelen állapotok között nem tudjuk ebben a változó környezetben úgy kivitelezni, ahogy elterveztük.
 
Természetesen ez nem azt jelenti, hogy lemondtunk terveink megvalósításáról. Jövőre amennyiben a körülmények lehetővé teszik Tihanyban, vagy más helyszíneken megrendezzük a Séf Fesztivált.
 
A megvásárolt jegyek árát a lemondástól számított 14 napon belül, legkésőbb augusztus 31-ig visszatérítjük.
 
Számunkra is szívet melengető volt a közönség, a partnereink, és a támogatóink pozitív hozzáállása. Köszönjük. Jövőre találkozunk” – szól a szervezők által a közösségi felületeiken elhelyezett közlemény.
 
Ez is érdekelhet: 
 
 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!