Rákóczi Feriről köztudott, hogy nagyvárosi vagány ereiben piros paprikástul és császárszalonnástul ott lüktetnek a magyar konyhahagyományok. És az sem titok, hogy Havas Dóra a hazai gasztro-horizont átellenes végén, az urbánus ételek koronázatlan magyar királynőjeként reformálja meg mindazt, amit a főzésről valaha is gondoltál.
Mindezekből viszont egyáltalán nem következik egyértelműen, hogy ha kettőjüket egy konyhában összeeresztjük, abból bármi jó és íncsiklandó is kisülhet. Pedig, ahogy az Auchan LEFŐZLEK első szériájában láthattátok, bizony így történt!
Ennek örömére október 24-én érkezik a LEFŐZLEK második szériája, amiben az Auchan minőségi és friss zöldségkínálatából készült ételeket mutatunk meg nektek. Az új évad első részében Dóra és Feri meglepő konyhai kísérletével bebizonyítjuk nektek, hogy kiváló minőségű alapanyagokból és ütős, de mégis egyszerű receptekből főzve még az olyan rettegett menzás kaják, mint a finomfőzelék vagy a tepsis-káposztás krumpli is ínycsiklandó kedvencekké válhatnak.
A második, október 31-től elérhető részben a halloweenre készülődve Dóra pirított tökös bulgursalátával, Feri pedig sült libazúzás sütőtökös rizottóval száll be a versenybe. A november 7-i adásból az ínyencek pedig elsajátíthatják az indiai csicseriborsó-ragus töltött édesburgonya, valamint a diós, gorgonzolás, céklás pirított kacsa elkészítésének fortélyait is.
Mennyei fogásaikhoz az alapanyagokat minden esetben az Auchan nap mint nap szigorúan ellenőrzött zöldségkínálatából válogatták össze, mert igazán jó ételeket csak minőségi alapanyagokból lehet készíteni.
Készítsd el a főzőpáros ízletes fogásait te is! Videókért és receptekért kattints ide!