Szatmár Nektárja – kézműves tökmagolaj

Új termék a piacon – a Szatmár Nektárja minden cseppje az egészségünket védi. A százszázalékosan magyar terméket egy szatmári kistérség megváltozott munkaképességgel élő lakói állítják elő.

Az egyik legkevesebb munkahely ma Magyarországon Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében van. Itt alapította meg 2012-ben a Jót s Jól a Szatmári Kistérségben Egyesület a Szatmár Nektárja Kft.-t. Az egyesület célja az volt, hogy munkahelyeket teremtsenek a térség munkavállalás szempontjából leghátrányosabb helyzetű lakosainak, a leszázalékoltaknak és a megváltozott munkaképességűeknek. Az uniós támogatást elnyert szervezet úgy döntött, hogy az egészségmegőrzés szempontjából létfontosságú tökmagolajat fog előállítani. A 2011-ben elvetett magokat a szüretig az egyesület által foglalkoztatott megváltozott munkaképességű dolgozók ápolták, a szüret után pedig a Corvinus Egyetem részvételével, laboratóriumi körülmények között tesztelték, hogy a lehető legkiválóbb minőségű tökmagolajat hozzák létre. A termék 2012 decemberében került forgalomba. A kiváló kézműves, magyar termék mindezeken felül még egészséges is, hiszen tele van telítetlen zsírsavval, E- és F-vitaminokkal, valamint antioxidánsokkal, és már napi egy evőkanál elfogyasztásával is hozzájárulunk egészségünk megőrzéséhez, valamint gátoljuk a szív- és érrendszeri betegségek kialakulását.

A Szatmár Nektárjáról további információt itt találsz >>

{ GALÉRIA = title:Szatm%C3%A1r%20Nekt%C3%A1rja%20t%C3%B6kmagolaj, 1,2,3,4,5 }

A rovat korábbi cikkeit itt találod >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek