Szatmár Nektárja – kézműves tökmagolaj

Új termék a piacon – a Szatmár Nektárja minden cseppje az egészségünket védi. A százszázalékosan magyar terméket egy szatmári kistérség megváltozott munkaképességgel élő lakói állítják elő.

Az egyik legkevesebb munkahely ma Magyarországon Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében van. Itt alapította meg 2012-ben a Jót s Jól a Szatmári Kistérségben Egyesület a Szatmár Nektárja Kft.-t. Az egyesület célja az volt, hogy munkahelyeket teremtsenek a térség munkavállalás szempontjából leghátrányosabb helyzetű lakosainak, a leszázalékoltaknak és a megváltozott munkaképességűeknek. Az uniós támogatást elnyert szervezet úgy döntött, hogy az egészségmegőrzés szempontjából létfontosságú tökmagolajat fog előállítani. A 2011-ben elvetett magokat a szüretig az egyesület által foglalkoztatott megváltozott munkaképességű dolgozók ápolták, a szüret után pedig a Corvinus Egyetem részvételével, laboratóriumi körülmények között tesztelték, hogy a lehető legkiválóbb minőségű tökmagolajat hozzák létre. A termék 2012 decemberében került forgalomba. A kiváló kézműves, magyar termék mindezeken felül még egészséges is, hiszen tele van telítetlen zsírsavval, E- és F-vitaminokkal, valamint antioxidánsokkal, és már napi egy evőkanál elfogyasztásával is hozzájárulunk egészségünk megőrzéséhez, valamint gátoljuk a szív- és érrendszeri betegségek kialakulását.

A Szatmár Nektárjáról további információt itt találsz >>

{ GALÉRIA = title:Szatm%C3%A1r%20Nekt%C3%A1rja%20t%C3%B6kmagolaj, 1,2,3,4,5 }

A rovat korábbi cikkeit itt találod >>

Ajánlott videó

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Ünnepi almaleves

Egy egyszerű leves, ami a hozzáadott fűszerektől és a gránátalmától válik alkalomhoz illő, egészséges finomsággá. A bodzacukrot tavasszal bodzavirágból készítettem, a receptjeim ...

Apró vaníliás kiflik

Ezeket a kis kiflicskéket egy hideg délután sütöttem, amikor jól esett valami házias, egyszerű a finom kávé mellé. Tetejére csak egy kis olvasztott csokoládé került, hogy még ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...

Ludaskása

Soha nem szerettem a ludaskását. Nem is nagyon szerethettem, anyukám soha sem csinált, távoli rokonoknál kóstolva meg...nem tett rám mély benyomást, na. Ha meg a Márton-napi össznépi ...