Sörnyitás láncfűrésszel a kezünkben

Gondoltad volna, hogy egy láncfűrésszel is kinyithatsz egy sörösüveget? Az alábbi videó megmutatja, hogyan végezhetjük el a precíz műveletet ezzel a behemót masinával.

Volt már olyan, hogy kinyitottál volna egy üveg sört vagy kólát, de az egyetlen kéznél lévő dolog egy láncfűrész volt? Valószínűleg nem, ám ha mégis, akkor a Slow Mo Lab videója megmutatja, hogyan is kell eljárnod. Nincs másra szükséged, mint egy hatalmas láncfűrészre, határozott kezekre, pontosságra és egy jó nagy rakás vakmerőségre. Nem ajánljuk, hogy otthon próbáld ki ezt a műveletet, de a felvételt mindenképp érdemes megnézni. Elképesztő!

(via The Huffington Post)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha egyedi ízű, krémesen sós mártogatósra vágysz, ne keress tovább...

Kevés olyan sokoldalú sós mártogatós létezik a világon, mint az extrán krémes állagú, tökéletesen fűszerezett hummusz. A ropogós sárgarépától kezdve a puha pitatöredéken át egészen a szaftos grillkolbászig mindenféle földi jóval kombinálhatod a Fanan hummuszt, aminek most mind a 6-féle ízváltozatát leteszteltük!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Hiány lehet a téli slágergyümölcsből

Tudjuk, hogy elkeserítőek az élelmiszer-drágulásról szóló hírek, pedig sajnos, úgy tűnik, a sornak továbbra sincs vége. Most egyik téli slágergyümölcsünk van bajban, és nemcsak nálunk, világszerte.

10 nosztalgiasütemény, egyenesen a nagyi kredencéből

Távolodjunk el kicsit a modernitás zajától, térjünk vissza a nagymama konyhájába, ahol állandóan készült valami finomság, az asztalon vagy a kredencben elrejtve mindig akadt egy kis nyalánkság. Talán az alább olvasható nosztalgiasütemény-lista egyike?