Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A sertéshús jó, csak eddig rossz volt a marketingje

Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap a tudatos táplálkozás, melynek egyik legfontosabb alappillére, hogy jó minőségű, ellenőrzött termékek közül válogathassunk a boltokban.
Hazánkban a sertéshúsfogyasztásnak komoly hagyománya van, tradicionális ételeink jellemző alapanyaga és egyben a kiegyensúlyozott étrend egyik fontos eleme is. 
 
A mohácsi vágóhíd a Bonafarm csoporttal közösen a sertéshús termékelőállítási folyamatát úgy alakította ki, hogy az maximálisan eleget tegyen a fogyasztói elvárásoknak. 
 
„Kulcsfontosságú számunkra, hogy a vásárlóinkhoz kerülő hústermékek kiemelkedő minőségűek legyenek, és biztonságos forrásból származzanak. A mohácsi vágóhíd és a Bonafarm Csoport stratégiai partnerségének köszönhetően ma már olyan sertéshúsokat kínálunk fogyasztóink számára, amelyek eredetét egészen az állat születéséig visszamenően bizonyíthatóan ismerjük, és a termékeink előállítása során is megfelelünk a legszigorúbb élelmiszerhigiéniai és minőségbiztosítási követelményeknek. A szigorú állatjóléti előírások szerinti gondos nevelésnek köszönhetően pedig az állatok húsa ízletesebb” – nyilatkozta Pókos Gergely, a mohácsi vágóhíd vezérigazgatója.
 
Felelős élelmiszertermelőként stratégiai partnerével, a Bonafarm Csoport sertéságazatával közös, többéves fejlesztőmunka eredményeként, a mohácsi vágóhíd ma hazánkban azon kevés élelmiszer-előállítók egyike, aki a legideálisabb körülményeket tudja biztosítani tudja a fogyasztók számára.
 

Hogy mégis hogyan? 

A prémium PICK Friss hús termékek a felelős állattartásnak, a megbízható és modern gyártási technológiának, valamint a nyomonkövetési rendszernek köszönhetően:
 
  • bizonyítottan GMO-mentesek, mert az állatokat teljes élettartamuk alatt GMO-mentes takarmánnyal táplálják, a hazai és uniós rendeleteknek megfelelően,
  • igazolhatóan antibiotikum-mentes takarmánnyal etetett, felelős antibiotikum felhasználás mellett, az állatjóléti követelményekkel kiegészített GLOBALG.A.P. tanúsítással rendelkező telepeken nevelt állatoktól származnak. 
  •  a PICK Friss hús logóval ellátott termékek olyan állatoktól származnak, melyek 100%-ban megbízható, magyar gazdaságban nevelkedtek nyugodt, stresszmentes körülmények között. 

Miért érdemes rendszeresen sertéshúst fogyasztani? 

„A minőségi húsfogyasztásnak fontos szerepe van az egészséges és változatos táplálkozásban. A sertéshús többek között értékes fehérjéket, B-vitaminokat, jól hasznosuló vasat, rezet és cinket tartalmaz. A megbízható termelőtől származó sertéshúsokat bátran fogyaszthatja az egész család, kiemelten a gyermekek, várandós és szoptató anyák, illetve nagy fizikai munkát végzők esetében javasolt a fogyasztásuk” – mondta el Antal Emese dietetikus, szociológus, a TÉT Platform szakmai vezetője.
 
A mohácsi vágóhíd és a Bonafarm Csoport kooperációjának köszönhetően tehát már azok a fogyasztók is megtalálják számításukat a nagyobb áruházak hűtőiben, akik kiemelten odafigyelnek arra, hogy GMO- és antibiotikum-mentes hústerméket vásároljanak. A termékek könnyebb azonosíthatóságát a boltok hűtőpolcain egy könnyen értelmezhető ikonrendszer segíti. 

 

EZ IS ÉRDEKELHET: 

 
 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!