Rózsaszínben csábít az új kedvenc jégkrémed

Magyarországon 2020-ban elsőként és kizárólag a magnum forgalmaz ruby csokoládés jégkrémet.

80 évvel a fehér csokoládé megszületése után, 2017-ben, a svájci Barry Callebaut cég, a világ jelenleg legnagyobb kakaófeldolgozó vállalata, megalkotta a RUBY csokoládét. A Ruby csokoládét az egyedülálló Ruby elnevezésű kakaóbabból hozták létre.

Bár magát a Ruby kakaóbabot már 13 éve felfedezték, mégis hosszú ideig tartott, míg megszületett belőle a csokoládé. Egy innovatív folyamatnak köszönhetően sikerült előhívni a kakaóbab különleges tulajdonságait, így megalkották a rubinvörös csokoládét, mely színét a benne lévő természetesen rózsaszínű kakaópornak köszönheti.

Nem tartalmaz sem hozzáadott gyümölcsöket, sem egyéb hozzáadott színezékeket.

A jégkrémet kívülről roppanós, természetesen rózsaszínű Ruby mártócsokoládé borítja,belül pedig ínycsiklandó, fehér csokoládés jégkrém rejlik málnaöntettel. Az idei nyár egyértelmű trendje a Ruby, melyet most te is megalkothatsz a még exkluzívabb helyszínre költözött Magnum Pleasure Store-ban Budapesten, a Duna-korzó Marriott Hotel-nél.

A Magnum Pleasure Store Budapest megnyitásával a világ egyik legismertebb és legkedveltebb hűsítő desszertje izgalmas új csavart kapott: a roppanós csokoládéval és a lágy jégkrémmel fémjelzett finomságot exkluzív környezetben immár saját ízlésünk szerint, magunk állíthatjuk össze, válogatva a legkülönbözőbb szóratok és öntetek, illetve csokoládébevonatok közül.

Tudtad?

A Magnum márkánál megszokott és elismert, magas minőségű és gondosan válogatott alapanyagokkal – a vanília jégkrém esetében például madagaszkári vaníliával – találkozhatunk, és biztosak lehetünk abban, hogy a csokoládébevonat kakaója is fenntartható forrásból származik.

A Magnum Pleasure Store koncepciója Párizsban született meg 2012-ben, azóta szerte a világon számos nagyvárosban, így például New Yorkban, Londonban és Szingapúrban is bizonyított. A koncepció megalkotói arra törekedtek, hogy napjaink igényeinek maximálisan megfeleljenek, így egy olyan egyedülálló gasztronómiai élményközpontot álmodtak meg, ahol merőben új formában, az egyéni ízlést maximálisan kiszolgálva, új ízek megismerésében élvezhetik a jégkrémeket a vásárlók. A legújabb csokoládékülönlegességgel, a Ruby csokoládéval együtt immáron négyféle mártócsokoládé közül válogathatunk (a fehér, a tej- és az étcsokoládé mellett), amiket több, mint tízféle szórattal tehetünk még egyedibbé, legyen szó kék áfonyáról vagy sós karamellás golyóról.

ALKOSD MEG A SAJÁT MAGNUMOD A TE ÍZLÉSEDNEK MEGFELELŐEN!

Ha nincs kedved kimozdulni, mi arról is gondoskodtunk, hogy kényelmesen, otthonodban élvezd a Magnum Ruby egyedi ízét! Rendeld meg online a Kifli.hu-ról, vagy az általad preferált élelmiszer-áruházlánctól!

Az online értékesítés mellett a Ruby jégkrém A LEGTÖBB SZUPERMARKETBEN ELÉRHETŐ, SŐT MÉG A BENZINKUTAKON IS KAPHATÓ!

Ezeket olvastad már?

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!