Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rihanna otthona maga a fenyűzés és csillogás, a konyhájáról nem is beszélve

Mit is várhatnánk a világ leggazdagabb énekesnőjétől?!

Rihanna a Forbes listája szerint a világ leggazdagabb énekesnője 600 millió dollárosra becsült vagyonával. Az egzotikus szépség igazi kaméleon, akár a zenéjét, akár az öltözködési stílusát nézzük. Nyugat-Hollywoodban található 6.8 millió dolláros otthonára is sok minden mondható, de az, hogy unalmas, cseppet nem!

Az énekesnő vadonatúj, hat hálószobás otthona, saját mozival, játék- és konditeremmel, vendégházzal, medencével és gigatágas terekkel megáldott.

Kifejezetten ízléses és óriási a konyha is, ahol a barna és a fehér színek dominálnak leginkább. A márvány konyhasziget folytatása egy négyszemélyes, ugyancsak márvány asztal, ami még barátságosabbá varázsolja a helyiséget.

Az étkezőben sem találunk kifogást, a modern álmennyezethez remek választás a csillár és a fehér, egyszerű székek is! Szuper ízlésre vall!

A konyha folytatása egy tágas társalgó, ahol ugyancsak a fehér az uralkodó, sötét textilű bútorokkal.

A fürdőkádból pedig szuper kilátás nyílik Los Angelesre.

Ti szívesen laknátok itt?

Ezeket olvastad már?

via Lonny

Szólj hozzá!

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Timi__
Timi__ Tue, 2019-07-23 09:45

egyet értek..katalógus képek, ez nem otthon hanem egy jól berendezett ház amiről messziről látszik, hogy nem sokat tartózkodnak itt.

júlia1984
júlia1984 Mon, 2019-07-22 13:59

Rihanna, ill. az aki ezt idetolta... Semmi különös. Méregdrága bútorok, berendezés. A konyhában egy teát, ha valaki valamikor egyáltalán megfőzött.. A lakberendező szép munkát végzett. Ebben a szuper konyhában, ezekben a sütőkben élmény lenne "csodákat" főzni. Gondolom a csajnak erre nem volt ideje. Nem szeretem ezeket a lelketlen, méregdrága lakásokat, amiket "otthonnak" semmiképpen nem neveznék.