Reviczky Gábor őszintén beszélt rákbetegségéről

Reviczky Gábor a Tények Pluszban számolt be arról, hogy legyőzte a rákot.

A 74 éves Reviczky Gábornál csontrákot és áttéteket diagnosztizáltak, de vállalta a kemoterápiát, és meggyógyult. A színész megpróbáltatásairól és betegségéről a Tények Pluszban vallott nemrégiben.

Reviczky Gábor őszintén beszélt rákbetegségéről

Az interjúban elmondta, hogy az első három kezelést nagyon jól viselte, szinte egy vitamininjekciónak érzékelte, a következő kettőt már nehezebben, a hatodiktól viszont nagyon beteg lett.

Azért vállaltam be a kemót is, mert a PET-CT-n derült ki számomra is, hogy itt bizony komoly dolog lesz, és az egy nagyon csúnya halál a csontrák, mivel csontos áttéteim vannak. Vagyis voltak, gondolom én, mert a hatodik, rettenetes erős kemó az szerintem az összes rákos sejtet… és még a normál sejtek között is egy kis rendet csinált

– mondta.

Arról is beszélt, mikor érezte először, hogy meggyógyult:

Kint ültem a teraszon és éreztem, hogy körülvett egy nagyon erős energia. Ilyet én még nem éreztem. Egy nagyon erős sugárzást éreztem magam körül, és egyszer csak átment színbe is. És egy narancsszínű ív vett körül, és tudtam, hogy meg kell köszönnöm. Egyszer csak megszólal egy hang, hogy »meggyógyultál!«. Hát teljesen meg voltam döbbenve. Hallottam én már hangosan gyerekkoromban ilyesmit. És azt mondta: »Thot vagyok«.

Forrásunk volt.

Címlapkép: Schumy Csaba/Fotocentra


Még több friss hír:

Címlapról ajánljuk

4 jel, hogy ideje lecserélni a vágódeszkád

Egy jó minőségű vágódeszka tényleg lehet befektetés: sok évig használhatjuk konyhánkban, természetesen megfelelő odafigyelés és ápolás mellett. Azonban még így is eljöhet az a pont, amikor be kell látnunk, hogy eljött a csere ideje – az erre utaló jelek alant következnek.

Lakos Benedek

További cikkek

Így nem romlik meg a hűtőben a nyitott üveg lekvár

Egy üveg lekvár nagy kincs, a gyümölcsös finomságokkal telepakolt kamra pedig maga a kincstár: azonban, ha innen előveszünk egy üveget, majd felbontva a hűtőbe tesszük, megtörjük a szavatosság varázsát, és nagyon oda kell figyelnünk a lekvár tárolására. A Napi Tipp ebben nyújt most segítséget.