Sasszemed van, ha 9 másodperc alatt meglátod a szendvicset

A szuper guszta hamburgerek között elrejtőzött egy kis szendvics is! Te vajon milyen gyorsan találod meg? Jöjjön most egy izgalmas fejtörő, mellyel kicsit felpörgeted az agyadat!

Az alábbi optikai illúzió igazán nagy kihívásnak ígérkezik. Ezúttal nem egy epret kell megkeresned a görögdinnyék között, és nem is egy almát kell megtalálnod a piros madarak között. A most következő fejtörőben egy szendvicsre kell rábukkannod!

Te vajon megtalálod az aprócska szendvicset 8 másodperc alatt?

Íme a feladvány!

Hova bújt a szendvics?

A szendvics szinte láthatatlan a sok hamburger között, ezért fontos, hogy tényleg erősen koncentrálj a feladványra. Ne kapkodj, és hagyj magadnak elegendő időt a szenyó felkutatására!

Készen állsz a megoldásra? Ha szeretnéd még egyszer megnézni a képet, akkor még most megteheted. Sőt, itt egy kis segítség is: az egyik sarokban található a szendvics. Na, így könnyebb?

Nézzük a megoldást!

Ott van a bal felső sarokban!

A szendvics alakja és színe miatt ravaszul elbújt a sok hamburger között, de egy kis odafigyeléssel meg lehet találni. Mennyi időbe telt, míg észrevetted?

Forrásunk volt.


Még több fejtörő, hogy gyakorolhass:

Címlapról ajánljuk

Ismered ezt a csókát? Spéci olasz articsókabefőtt készült nálunk!

Az articsóka egy Észak-Afrikában őshonos, igazán különleges, ízletes és sokoldalú növény, bár nálunk sajnos nem túlzottan ismert. Európa nagy része szereti, de leginkább Olaszországban termesztik, virágzatát pedig változatosan használják a konyhában, sőt, akár a virágkötészetben is. Mi most megmutatjuk, hogy kell vele szakszerűen bánni, illetve hogyan érdemes fogyasztani!

Gerzsenyi Flóra

További cikkek

Ez a rákkeltő szer vonja be a legtöbb gyümölcsöt és...

Súlyos tényeket tár fel a kártevőirtó szerek használatát monitorozó civil hálózat legújabb jelentése, amelyből kiderült, hogy a mindennapi élelmiszerként fogyasztott friss zöldségek és gyümölcsök nagy mennyiségben tartalmazhatnak rákkeltő szereket.

7 húsvéti étel csirkemellből, ha uncsi a sonka

Nem akármivel támadunk, ha fogytán vagy ünnepi receptötletekből: húsvétra (is) való ételeket hoztunk csirkemellből, melyek jól jöhetnek, amennyiben nem vagy túl nagy sonkarajongó. Mutatjuk, mikben gondolkozhatsz a tavasz legszebb ünnepén!