Sasszemed van, ha 9 másodperc alatt meglátod a paradicsomot

A képen látható cseresznyék között egy paradicsom rejtőzik, te vajon rábukkansz 9 másodperc alatt? Szerintünk ez menni fog neked!

Új hét, új kihívások! Itt az ideje, hogy kiereszd picit a gőzt és felpörgesd az elmédet! Ebben lesz segítségedre legújabb fejtörőnk, ami biztosan elnyeri a tetszésedet! Mostani játékunkban egy halom cseresznye között kell rátalálnod egy darab kósza paradicsomra. Vigyázz, mert nagyon elbújt!

A legügyesebb rejtvényfejtők akár 9 másodperc alatt is képesek kiszúrni a képen a paradicsomot. De ne aggódj, mert akkor sem kell elkeseredned, ha neked elsőre nem sikerül, hiszen egy kis gyakorlással remekül fejleszthető az érzékelési képességünk!

Akkor kezdődhet a játék?

Találd meg a paradicsomot a képen!

Ha még nem találtad meg, akkor most segítünk!

Bizony, ott rejtőzött el!

Na, sikerült 9 másodperc alatt kiszúrnod a paradicsomot?

Forrásunk volt.


Még több fejtörő, hogy gyakorolhass:

Címlapról ajánljuk

Kiszámoltuk, olcsóbb-e a házi tiramisu a boltinál

Az egyre jobban elszálló árak mellett már nem könnyű fejben tartani, hogy akkor most mi számít olcsónak. Nagyon sok minden, ami régen filléres volt, ma már nem az, és szinte úgy kell vadászni a pénztárcabarát megoldásokat. Az otthoni alkotással sokat lehet spórolni, persze nem minden ötlet jó ötlet. Most (nagyjából) konkrét számokon keresztül válik láthatóvá, hogy mivel éri meg otthon vesződni, mert mi itt, a Nosaltynál bizony kiszámoltuk.

Lakos Benedek

További cikkek