Igen! Ha mindezt egy halvány rózsaszín, krémes májpástétomon szolgáljuk fel. Legyen az pulyka-, kacsa- vagy csirkemáj, a lényeg, hogy jó minőségű alapanyagot használjunk.

Itt az április, és újra roskadoznak a piaci pultok a szebbnél szebb áruktól. Van szebb látvány egy friss újhagyma zöldjénél, vagy egy csodás árnyalatú lilahagymánál?
Igen! Ha mindezt egy halvány rózsaszín, krémes májpástétomon szolgáljuk fel. Legyen az pulyka-, kacsa- vagy csirkemáj, a lényeg, hogy jó minőségű alapanyagot használjunk.
Keksztekercs, kókusztekercs, kókuszgolyó - mind hasonló téma, mégis mindegyik egy kicsit más. Most a keksztekercs gesztenyekrémmel és kókusszal elegyedik. Mi ezt a kombót is imádjuk.:) ...
A varenyiki nagy kedvencem. Darált hússal, húsos szalonnás burgonyával szoktam tölteni. Most a kapor helyett a saját kertemből való turbolyával készítettem el, nem utoljára. Keverhető a ...
Valami hasonlót egyszer láttam a neten, amit persze nem találtam újra meg, szóval improvizálni kellett. Férj szerint finom, jöhet máskor is.
A megszokottól eltérő menü kerülhet ma az asztalra: sós, hideg leves (ajo blanco), marhahússal spékelt rakott brokkoli és sós hajtovány az ebéd.
NosaltyMájus 19-től szuper, és igen kedvező árú konyhai eszközzel érkezik a Lidl, amivel te magad is készíthetsz fagylaltot!
NosaltyA darazsak és lódarazsak megzavarhatják a nappali, de még az éjszakai nyugalmunkat is, mutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőlük egyszerűen.
NosaltyHa idén vágsz bele az uborkatermesztésbe, akkor jó helyen jársz, mert segítünk abban, milyen növényeket ültess a palántád mellé a biztos siker érdekében.
Mai menünkből nem sajnáltuk ki a retró életérzést, már ami a desszertet illeti! A tejbegrízt ezúttal egy izgalmas tejszínes-spenótos tészta előzi meg puha csirkével, sőt, ezek elé még egy gombás-zöldséges levest is kitaláltunk.
A retró ital, melyet egy egész generáció imádott, most soha nem látott ízben tér vissza.
Imádom a bodzát, ezért minden tavasszal alig várom, hogy elkezdődjön a szezonja! Gyerekkorunkban a tesómmal is mindig szedtünk, és míg akkor anyukámnak kellett megcsinálni, addig ma már ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Pár éve akartam először bodzaszörpöt készíteni (hígíthatósat, tartósat), de a neten a receptek tömkelegéből valahogy nem találtam rá az igazira. Végül több receptet átböngészve ...