3 ok, amiért nem pirosodik be a paradicsom

Nem pirosodik be a paradicsomod? Ennek több oka is lehet, de szerencsére egy kis odafigyeléssel könnyedén kiküszöbölhető a probléma. Az alábbiakban megmutatjuk a leggyakoribb hibákat és azok megoldásait, hogy paradicsomjaid ezentúl tökéletesen pirosak legyenek!

Ha a paradicsom nem válik gyorsan pirosra, akkor az alábbi gyakori hibák egyike lehet a felelős. Az egyik kedvenc piros gyümölcsünknek többek között megfelelő hőmérsékletre, metszésre és rendszeres szüretelésre van szüksége ahhoz, hogy elérje a csábító érett piros színt. A megfelelő tápoldatozás és az elegendő mennyiségű napfény szintén fontos tényezők. A következőkben lerántjuk a leplet a leggyakoribb hibákról, amelyek meggátolják a paradicsom bepirosodását, illetve még a megoldásban is segítünk.

Kattints a galériára, hogy megtudd, miért nem lesz szép piros a paradicsomod

Forrásunk volt.


Még több növényes érdekesség itt:

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Osztrák krumplisaláta

Ha Bécsben járok, mindenképpen ennem KELL Wiener Schnitzel-t (bécsi szeletet)! Sokszor volt már szerencsénk egymáshoz, de talán legutóbb adták hozzá a legfinomabb krumplisalátát. Ezt ...

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...